Micro-Epsilon

Porodična kompanija srednje veličine koja igra vodeću ulogu u tehnologiji vezanoj za mjerenje i senzoriku. Jedan je od vodećih svjetskih proizvođača senzora.

Micro-Epsilon od 1968. godine kontinuirano nudi pouzdana, jedinstvena rješenja visokih performansi, posebno kada je potrebno mjerenje ili inspekcija visoke preciznosti.

Micro Epsilon logo

More Precision

Mjerite sa najvećom preciznošću

Paleta proizvoda kompanije obuhvata senzore za mjerenje udaljenosti i pomjeranja, senzore za mjerenje IC temperature i detekciju boja, kao i sisteme za mjerenje dimenzija i otkrivanje kvarova.

  • Senzori za pomjeranje, daljinu i položaj

  • 2D/3D senzorski sistemi za mjerenje dimenzija

  • Mjerni sistemi

  • Senzori u boji za površine i luminiscentne objekte

  • Infracrveno mjerenje temperature

  • Rješenja za specifičnu primjenu

Imate pitanja za nas?

Automatizujte i najteže zadatke

Micro-Epsilon nudi najveći asortiman visoko preciznih senzora pomjeranja, infracrvenih temperaturnih senzora, senzora u boji, kao i uređaja za mjerenje dimenzija i sistema za industrijsku primjenu.

Bez obzira da li je Vaša oblast istraživanje i razvoj, automatizacija proizvodnje ili izgradnja mašina, oni nude rješenja koja ispunjavaju specifične zahtjeve Vašeg individualnog zadatka mjerenja. Više od 30.000 korisnika širom svijeta se oslanja na kompaniju, zašto to ne biste bili i Vi!

Želite kupiti našu opremu?

Upoznajte ključne prednosti kompanije Micro-Epsilon

Pročitajte najnovije vijesti kompanije Micro Epsilon

Pretplatite se na naš newsletter!