Micro-Epsilon

është një nga prodhuesit kryesorë të sensorëve me precizion të lartë në mbarë botën.

Që nga viti 1968 Micro-Epsilon ka ofruar vazhdimisht zgjidhje unike të besueshme, me performancë të lartë, veçanërisht kur kërkohet matje ose inspektim me saktësi të lartë.

Micro Epsilon logo

More Precision

Matni me saktësinë më të lartë

Eksploroni gamën e produkteve të Micro-Epsilon, i cili mbulon sensorë për matjen e distancës dhe zhvendosjes, sensorë për matjen e temperaturës IR dhe piketimin e ngjyrave, si dhe sisteme për matjen e dimensioneve dhe zbulimin e defekteve.

  • Sensorë për zhvendosjen, distancën, gjatësinë dhe pozicionin

  • Sistemet e sensorëve 2D/3D për matjen e dimensioneve

  • Sistemet e matjes

  • Sensorë ngjyrash për sipërfaqet dhe objektet që ndriçojnë vetë

  • Matja e temperaturës me rreze infra të kuqe

  • Matja e temperaturës me rreze infra të kuqe

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Automatizoni edhe detyrat më të sakta

Micro-Epsilon ofron gamën më të madhe të sensorëve të zhvendosjes me precizion të lartë, sensorë të temperaturës me rreze infra të kuqe, sensorë ngjyrash si dhe pajisje matëse dimensionale dhe sisteme për aplikime industriale.

Pavarësisht nëse fusha juaj është kërkimi dhe zhvillimi, automatizimi i prodhimit ose ndërtimi i makinerive, ato ofrojnë zgjidhje që plotësojnë kërkesat specifike të detyrës suaj individuale të matjes. Më shumë se 30,000 përdorues në mbarë botën mbështeten te Micro-Epsilon – prandaj lërini ata t’ju bindin edhe ju!

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Njihuni me avantazhet kryesore të Micro Epsilon

Lexoni lajmet më të fundit të Micro Epsilon