Basler

е светски признат производител на компоненти за машински вид.

Basler Ви нуди висококвалитетни камери и додатоци за машински вид со цел развој на апликации за индустриска автоматика.

Basler лого

Моќта на видот

Доделете моќен вид за Вашите апликации

Basler произведува висококвалитетни камери и додатоци, кои доделуваат моќен машински вид на Вашите апликации.

 • Камери за скенирање на зона

 • Камери за скенирање на линија

 • Мрежни камери

 • 3D камери

 • PowerPack микроскоп камера

 • Комплети за вградлив машински вид

 • pylon софтвер

 • Frame grabbers картички

 • Trigger boards картички

 • Леќи и кабли

 • Додатоци

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Поедноставни процеси со помош на Basler

Како експерт за машински вид, развива компоненти за апликации со машински вид кои создаваат поефикасни системи и поедноставни процеси во фабрики, медицина, транспорт, сообраќај, логистика, или трговија.

Широкиот спектар на знаење на и нивната децениска иновација на компоненти за машински вид се рефлектирани во производи со најголем квалитет. Тие се тестирани за да исполнат строги критериуми на стандарди за квалитет, притоа обезбедувајќи висок перформанс и доверливост.

Сакате да набавите наши опрема?

Дозволете Basler производите да работат за Вас

Повеќе за Basler

Basler е признат како извонреден, особено адаптабилен, и глобално ориентиран пример за храброст и иновација со цел да бидат исполнети барањата и желбите на нивните клиенти. Нивните силни страни произлегуваат од нивната корпоративна култура базирана на вредности, која ги прави сигурен и доверлив партнер за клиентите, но и вработените.

Групацијата Basler е дом на приближно 800 вработени во нивното седиште во Германија, но и на други локации низ Европа, Азија, и Северна Америка. Нивната светски распространета организација за продажба е достапна за да Ви помогне да донесете вистински избор, и да пронајдете соодветни компоненти за Вашата апликација.

Basler има еден од најбогатите избори на компоненти за машински вид во индустријата со соодветни производи за секоја апликација. Стекнете бенефит во областа на индустриска автоматика, медицина, сообраќај, логистика, трговија, роботика, итн.

Во прилог на нивниот моќен тим за продажба, Basler нуди online достапни алатки кои ќе Ви помогнат во процесот на истражување и одлучување кои компоненти се соодветни за Вашиот систем.

Врз основа на производи со врвен квалитет и обемно знаење, Basler е глобален технолошки лидер на пазарот на компоненти за компјутерски вид. Исто така, Basler е најдоверлив бренд во полето на индустриски камери.

Тие обезбедуваат соодветни сертифицирани компоненти за машински вид со редовни тестови за функција и интероперабилност.

Basler нуди богато портфолио на производи со алатки кои го штедат Вашето време за конфигурација и избор на компоненти. Исто така, тие Ви нудат професионална консултација пред и по Вашата одлука за купување.

Прочитајте ги најновите вести од Баслер

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.