Basler

Njemačka kompanija srednje veličine, poznata kao izvanredan, posebno prilagodljiv i visoko globalno orijentisan primjer hrabrosti i inovativne snage.

Basler Vam nudi veliki izbor industrijskih i mrežnih kamera i pribora za aplikacije u automatizaciji fabrika, saobraćajnim sistemima, maloprodaji, kao i medicinskim i naukama o životu.

Basler logo

Moć vida

Dajte Vašim aplikacijama moć vida

Kompanija proizvodi visokokvalitetne kamere vision inspekcijskih sistema i pribor za razne primjene

 • Kamere za skeniranje područja

 • Kamere za linijsko skeniranje

 • Mrežne kamere

 • 3D kamere

 • PowerPacks

 • Embedded Vision Kits
 • Pylon softver

 • Frame grabbers

 • Trigger boards

 • Objektivi i kablovi

 • Dodatna oprema

Imate pitanja za nas?

Olakšajte procese uz pomoć Basler-a

Basler razvija komponente za aplikacije vision inspekcijskog sistema koje olakšavaju život, procese i čine sisteme efikasnijim – bilo da se radi o automatizaciji fabrika, medicini, transportu, saobraćaju i logistici ili na maloprodajnom tržištu.

Široko znanje kompanije i decenija uvida u inovacije vision sistema ogledaju se u visokom kvalitetu njihovih proizvoda. Svi su testirani u skladu sa strogim standardima kvaliteta, osiguravajući dosljedno snažne performanse i pouzdanost.

Želite kupiti našu opremu?

Neka Basler proizvodi rade za Vas

Više o Basler-u

Zbog svoje hrabrosti i inovativne snage Basler je poznat kao izvanredan, prilagodljiv i visoko globalno orijentisan proizvođač. Motivišu ga potrebe i želje kupaca. Njihove prednosti proizlaze iz korporativne kulture zasnovane na vrijednostima, što ih čini pouzdanim partnerom od povjerenja za klijente, pružaoce usluga i zaposlene. 

Basler grupacija ima oko 800 zaposlenih u svom sjedištu u Njemačkoj, kao i na drugim lokacijama u Europi, Aziji i Severnoj Americi. Njihova svjetska prodajna organizacija dostupna je kako bi Vam pomogla pri odabiru i pronalaženju odgovarajućih komponenti za Vašu individualnu vision aplikaciju.

Basler ima jedan od najvećih asortimana komponenti za obradu slika u industriji za gotovo svaku primjenu. Iskoristite ih u automatizaciji fabrika, medicini, saobraćaju, logistici, maloprodaji, robotici itd.

Osim snažnog prodajnog tima, Basler Vam nudi sveobuhvatne alate koji će Vam pomoći u istraživanju i procesu donošenja odluka o odgovarajućim komponentama za Vaš vision sistem.

Najkvalitetniji proizvodi i široko znanje čine Basler globalnim tržišnim i tehnološkim liderom za snimanje komponenti kod vision računara. To je ujedno i najpouzdaniji brand u području industrijskih kamera.

Obezbjeđuju odgovarajuće, certifikovane vision komponente, sa redovnim testovima funkcije i kompatibilnosti.

Basler nudi širok i usklađen asortiman proizvoda sa alatima koji štede vrijeme za konfigurisanje i odabir komponenti. Također Vam nude profesionalno savjetovanje prije i nakon odluke o kupovini.

Pročitajte najnovije vijesti kompanije Basler

 • Vision system solution 5GigE Basler

5GigE kamere Basler

Baslerove kamere GigE5 daju vam brzinu koju trebate, malu veličinu koju želite i cijenu kojoj ne možete odoljeti.

Pretplatite se na naš newsletter!