Basler

është prodhuesi me famë botërore i komponentëve të machine vision.

Basler ju ofron kamera dhe aksesorë të cilësisë së lartë, në mënyrë që të mund të zhvilloni aplikime të automatizimit industrial.

Basler logo

Fuqia e shikimit

Jepuni aplikimeve fuqinë e shikimit

Basler prodhon kamera dhe aksesorë të cilësisë së lartë të shikimit të makinës për një shumëllojshmëri të gjerë aplikimesh.

 • Kamerat e skanimit të zonës

 • Kamerat e skanimit të linjës

 • Kamerat e rrjetit

 • Kamerat 3D

 • PowerPacks

 • Komplete të integruara të vizionit

 • Softueri i shtyllës

 • Rrëmbyesit e kornizës

 • Bordet e këmbëzës

 • Lente & Kabllo

 • Aksesorë Shtesë

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Lehtësoni proceset me ndihmën e Basle

Si një specialist në machine vision, Basler zhvillon komponentë për aplikimet e machine vision që i bëjnë sistemet tuaja më efikase dhe proceset më të lehta dhe më të buta. Pavarësisht nëse këto procese janë në automatizimin e fabrikës, mjekësinë, transportin, trafikun dhe logjistikën apo tregun me pakicë.

Njohuritë e gjera të Basler dhe dekadat e inovacionit të machine vision të drejtuara nga njohuritë reflektohen në cilësinë më të lartë të produkteve të tyre. Ata janë të gjithë të testuar për të përmbushur standardet strikte të cilësisë, duke siguruar performancë të qëndrueshme dhe besueshmëri.

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Lërini produktet e makinerisë së Basler të punojnë për ju

Më shumë rreth Basler

Basler është njohur si shembull i jashtëzakonshëm, veçanërisht i adaptueshëm dhe me orientim shumë global për guximin dhe forcën inovative. Ai është e motivuar nga nevojat dhe dëshirat e klientëve të tij. Pikat e tyre të forta lindin nga kultura e tyre e korporatës e bazuar në vlera, e cila i bën ata një partner të besueshëm dhe të besueshëm për klientët, ofruesit e shërbimeve dhe punonjësit.

Grupi Basler ka rreth 800 punonjës në selinë e tij në Gjermani dhe në vende të tjera në Evropë, Azi dhe Amerikën e Veriut. Organizata e tyre e shitjeve në mbarë botën është në dispozicion për t’ju ndihmuar të bëni zgjedhjen e duhur dhe të gjeni komponentët e duhur të imazhit për aplikimin tuaj individual të vizionit.

Basler ka një nga gamat më të mëdha të komponentëve të imazhit në industri me produktet e duhura për pothuajse çdo aplikim. Përfitoni prej tyre në automatizimin e fabrikës, mjekësinë, trafikun, logjistikën, shitjen me pakicë, robotikën dhe më shumë.

Përveç ekipit të tyre të fortë të shitjeve, Basler ofron mjete gjithëpërfshirëse për t’ju ndihmuar në procesin tuaj të kërkimit dhe vendimmarrjes për komponentë të përshtatshëm për sistemin tuaj të vizionit.

Cilësia më e lartë e produkteve dhe njohuritë e gjera e bëjnë Baslerin lider në tregun global dhe teknologjik të komponentëve të imazhit për vizionin kompjuterik. Është gjithashtu marka më e besuar në fushën e kamerave industriale.

Ato ofrojnë komponentë të përputhshëm, të certifikuar të shikimit, me teste të rregullta funksioni dhe ndërveprueshmërie.

Basler ofron një portofol të gjerë dhe të harmonizuar produktesh me mjete që kursejnë kohë për të konfiguruar dhe përzgjedhur komponentët. Ata gjithashtu ju ofrojnë konsultime profesionale para dhe pas vendimit të blerjes.

Lexoni lajmet më të fundit të Basler