Basler

Nemačka kompanija srednje veličine, poznata kao izvanredan, posebno prilagodljiv i visoko globalno orijentisan primer hrabrosti i inovativne snage.

Basler Vam nudi veliki izbor industrijskih i mrežnih kamera i pribora za aplikacije u automatizaciji fabrika, saobraćajnim sistemima, maloprodaji, kao i medicinskim i naukama o životu.

Basler logo

Moć vida

Dajte Vašim aplikacijama moć vida

Basler proizvodi visokokvalitetne kamere vision inspekcijskih sistema i pribor za razne primene

 • Kamere za skeniranje područja

 • Kamere za linijsko skeniranje

 • Mrežne kamere

 • 3D kamere

 • PowerPacks

 • Embedded Vision Kits
 • pylon softver

 • Frame grabbers

 • Trigger boards

 • Objektivi i kablovi

 • Dodatni pribor

Imate li pitanja za nas?

Olakšajte procese uz pomoć Basler-a

Kompanija razvija komponente za aplikacije vision inspekcijskog sistema koje olakšavaju život, procese i čine sisteme efikasnijim – bilo da se radi o automatizaciji fabrika, medicini, transportu, saobraćaju i logistici ili na maloprodajnom tržištu

Široko znanje kompanije i decenija uvida u inovacije vision sistema ogledaju se u visokom kvalitetu njihovih proizvoda. Svi su testirani u skladu sa strogim standardima kvaliteta, osiguravajući dosledno snažne performanse i pouzdanost.

Želite kupiti našu opremu?

Neka Basler-ovi proizvodi vision inspekcijskih sistema rade za Vas

Više o Basler-u

Zbog svoje hrabrosti i inovativne snage basler je poznat kao izvanredan, prilagodljiv i visoko globalno orijentisan proizvođač. Motivišu ga potrebe i želje kupaca. Njihove prednosti proizlaze iz korporativne kulture zasnovane na vrednostima, što ih čini pouzdanim partnerom od poverenja za klijente, pružaoce usluga i zaposlene. 

The Basler Group ima oko 800 zaposlenih u svom sedištu u Nemačkoj, kao i na drugim lokacijama u Evropi, Aziji i Severnoj Americi. Njihova svetska prodajna organizacija dostupna je kako bi Vam pomogla pri odabiru i pronalaženju odgovarajućih komponenti za Vašu individualnu vision aplikaciju.

Basler ima jedan od najvećih asortimana komponenti za obradu slika u industriji za gotovo svaku primenu. Iskoristite ih u automatizaciji fabrika, medicini, saobraćaju, logistici, maloprodaji, robotici itd.

Osim snažnog prodajnog tima, Basler Vam nudi sveobuhvatne alate koji će Vam pomoći u istraživanju i procesu donošenja odluka o odgovarajućim komponentama za Vaš vision sistem.

Najkvalitetniji proizvodi i široko znanje čine Basler globalnim tržišnim i tehnološkim liderom za snimanje komponenti kod vision računara. To je ujedno i najpouzdaniji brand u području industrijskih kamera.

Obezbeđuju odgovarajuće, sertifikovane vision komponente, s redovnim testovima funkcije i kompatibilnosti.

Basler nudi širok i usklađen asortiman proizvoda sa alatima koji štede vreme za konfigurisanje i odabir komponenti. Takođe Vam nude profesionalno savetovanje pre i nakon odluke o kupovini.

Pročitajte najnovije vesti kompanije Basler

 • pylon-vtools featured

Komplet Basler pylon vTools softvera

Basler pylon 7.4 pruža konciznu softversku podršku za vision inspekcijske sisteme, uključujući najnovije V CXP-12 kamere za pojačavanje i još mnogo toga. Alati u paketu vTools će poboljšati svaku aplikaciju vision inspekcijskog sistema.

 • Vision system solution 5GigE Basler

Basler 5GigE kamere

5GigE kamere omogućuju veću brzinu prenosa slike za veću efikasnost i profitabilnost vaše aplikacije, uz održavanje niskih troškova.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.