Home/Inxpect

Inxpect

е производител на најнапреден безбедносен радар во светот.

Inxpect Ви нуди безбедносни радарски системи за напредна индустриска автоматика и роботски системи, спречувајќи рестарт на машини во присуство на луѓе.

Кликнете тука за каталог
Inxpect лого

Паметни радарски системи

Супериорна безбедност на работно место

Inxpect нуди најнапредни безбедносни радарски системи за детекција на луѓе во опасни работни зони, така што Ви овозможува ефикасна заштита од несреќи.

  • Безбедносни радарски системи

  • Безбедносни радарски сензори

  • Контролни единици

  • Софтвер

  • Додатоци

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Безбеден пристап и рестарт

Inxpect е нова технолошка компанија која дизајнира и гради безбедносни системи базирани на радар за напредна индустриска автоматика и роботика.

Како резултат на радарската технологија која е отпорна на нарушувања предизвикани од фактори во работната околина, системите може да се адаптираат на многу различни ситуации во различни работни средини.

Уникатниот стручен тим за радари со сите потребни вештини за развој на интелигентни радарски сензори се рефлектира во технологијата на која може да се потпрете.

Сакате да набавите наши опрема?

Посетете ја нашата B2B продавница

Клучни бенефити од безбедносни радарски системи

Повеќе за Inxpect

Пасија која расте од месец во месец е водилка на Inxpect тимот. Тие имаат длабоко познавање на глобалниот пазар за безбедност. Тие ги знаат потребите на различни индустрии и сакаат да направат револуција во светот на индустриска безбедност, доведувајќи ја идејата за безбедност на ново ниво и спасувајќи човекови животи.

Inxpect е меѓународна компанија со канцеларии во Италија (Бреша и Фиренца) и Израел (Хаифа), и со иден план за меѓународен развој.

Некои типични сценарија

Прочитајте ги најновите вести од Inxpect

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.