Inxpect

Mlada tehnološka kompanija sa izvanrednim timom i korporativnom kulturom, koja je omogućila kompaniji da razvije najnapredniji sigurnosni radar na svijetu.

Inxpect proizvodi sigurnosne sisteme za naprednu industrijsku automatizaciju i robotske sisteme zasnovane na radarskoj tehnologiji.

Inxpect logo

Smart Radar sistem

Obezbjedite vrhunsku sigurnost na radnom mjestu

Inxpect nudi namodernije sigurnosne radar sisteme za detekciju ljudi u opasnim radnim sredinama, koja Vam omogućava efektivnu prevenciju nesreća na radu.

  • Sigurnosni radar sistemi

  • Sigurnosni radar senzori

  • Upravljačke jedinice

  • Softver

  • Dodatna oprema

Imate pitanja za nas?

Zaštitite pristup i spriječite ponovno pokretanje

Mlada tehnološka kompanija koja dizajnira i izrađuje sigurnosne sisteme zasnovane na radarima za naprednu industrijsku automatizaciju i robotske aplikacije.

Pošto je radarska tehnologija otporna na smetnje izazvane faktorima okoline, sistemi kompanije se mogu prilagoditi mnogim različitim situacijama korištenja u širokom spektru radnih okruženja.

Jedinstven tim stručnjaka za radare sa svim neophodnim vještinama za razvoj inteligentnih radar senzora ogleda se u tehnologiji kompanije na koju se možete osloniti.

Želite kupiti našu opremu?

Ključne prednosti sigurnosnog radar sistema

Više o Inxpect-u

Strast koja raste iz mjeseca u mjesec vodi tim kompanije. Oni imaju veliko znanje o globalnom tržištu bezbjednosti. Znaju šta je potrebno različitim industrijama i žele da naprave revoluciju u svijetu industrijske sigurnosti, dovodeći ideju bezbjednosti na novi nivo i spašavajući ljudske živote.

Inxpect je međunarodna kompanija sa kancelarijama u Italiji (Brescia i Firenca) i Izraelu (Haifa), a u budućnosti planiraju međunarodni razvoj.

Provjerite tipične slučajeve upotrebe

Pročitajte najnovije vijesti kompanije Inxpect

Pretplatite se na naš newsletter!