Inxpect

Mlada tehnološka kompanija sa izvanrednim timom i korporativnom kulturom, koja je omogućila kompaniji da razvije najnapredniji sigurnosni radar na svetu.

Inxpect proizvodi sigurnosne sisteme za naprednu industrijsku automatizaciju i robotske sisteme zasnovane na radarskoj tehnologiji.

Inxpect logo

Smart Radar sistem

Obezbedite vrhunsku bezbednost na radnom mestu

Kompanija nudi najnaprednije sigurnosne radarske sisteme za otkrivanje ljudi u opasnim radnim područjima, omogućavajući vam efikasnu prevenciju nezgoda.
  • Sigurnosni radarski sistemi

  • Sigurnosni radarski senzori

  • Upravljačke jedinice

  • Softver

  • Pribor

Imate li pitanja za nas?

Zaštitite pristup i sprečite ponovno pokretanje

Kompanija je mlada tehnološka kompanija koja dizajnira i izrađuje sigurnosne sisteme zasnovane na radarima za naprednu industrijsku automatizaciju i robotske aplikacije.

Pošto je radarska tehnologija otporna na smetnje izazvane faktorima okoline, Inxpect-ovi sistemi se mogu prilagoditi mnogim različitim situacijama korišćenja u širokom spektru radnih okruženja.

Jedinstven tim stručnjaka za radare sa svim neophodnim veštinama za razvoj inteligentnih radarskih senzora ogleda se u tehnologiji Inxpect-a na koju se možete osloniti.

Želite kupiti našu opremu?

Ključne prednosti sigurnosnog radarskog sistema

Više o Inxpect-u

Strast koja raste iz meseca u mesec vodi tim kompanije. Oni imaju veliko znanje o globalnom tržištu bezbednosti. Znaju šta je potrebno različitim industrijama i žele da revolucionišu svet industrijske bezbednosti, dovodeći ideju bezbednosti na novi nivo i spašavajući ljudske živote.

Inxpect je međunarodna kompanija sa kancelarijama u Italiji (Brescia i Firenca) i Izraelu (Haifa), a u budućnosti planira međunarodni razvoj.

Proverite tipične slučajeve upotrebe

Pročitajte najnovije vesti kompanije Inxpect

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.