INXPECT sigurnosni radarski sistem

Sigurnosni radarski sistem LBK je volumetrijski sigurnosni uređaj za naprednu industrijsku automatizaciju i robotske sisteme temeljene na radarskoj tehnologiji. Otkrijte ulaz i prisutnost operatera u opasnim područjima i zaustavite mašine u slučaju prisustva prašine, krhotina, dima i prljavštine! 

Zaštitite operatere najsavremenijim rešenjem 

LBK radarski sigurnosni sistem je zasnovan na radarskoj tehnologiji i sastoji se od LBK-S01 prostornih radarskih senzora i LBK kontrolnog modula. Uz njihovu pomoć, moći ćete lako da razvijete inovativna bezbednosna rešenja za zahtevna okruženja.

LBK sistem je dizajniran za upotrebu u teškim uslovima rada i u prljavom okruženju gde se laserski bezbednosni skeneri i drugi optički bezbednosni uređaji pokvare. Radarski senzori su neosetljivi na prašinu, prljavštinu, krhotine, dim, pa čak i umerene količine vode.

Želite kupiti našu sigurnosnu opremu?

Postignite visoku sigurnost i povežite do 6 senzora 

INXPECT sigurnosni radarski sistem

LBK sigurnosni radarski sistem se sastoji od do 6 LBK-S01 senzora koji se mogu povezati sa LBK-C22 kontrolnim modulom. Sistem je usklađen sa Pld i SIL2 sigurnosnim standardima i usklađen je sa IEC 61508.

Radarski senzor je otporan na prašinu, krhotine, dim, prljavštinu i umerene količine vode. Radarski senzor, za razliku od laserskog sigurnosnog skenera, pokriva 3D oblast.

Iskoristite napredne karakteristike

  • Možete podesiti 2 sigurnosne zone za senzor: zonu upozorenja i zonu zaustavljanja
  • Podesivi EDM i funkcije ponovnog pokretanja
  • Integrisana funkcija MUTING
  • Dodatni izlaz za zonu upozorenja, utišavanje ili režim pripravnosti
  • Pribor za montažu uključen
INXPECT sigurnosni radarski sistem

Konfigurišite sigurnost sa lakoćom

Aplikacija Inxpect Safety Vam omogućava da podesite veličinu zone upozorenja i zone opasnosti. Takođe možete promeniti osetljivost sistema. Pomoću softverskog paketa takođe možete podesiti funkciju MUTING i odrediti svrhu izlaza upozorenja.

Iskoristite prednosti 2 zone

Kada radarski senzori otkriju osobu u upozorenju (tj. „zona pre alarma“), aktivni radarski sigurnosni sistem će usporiti rad mašine ili robota i prebaciti ga u bezbedan režim („Safe mode“). Međutim, kada senzori otkriju osobu u „opasnoj zoni“, sistem će bezbedno zaustaviti rad automatizovanog uređaja.

Želite saznati više?

INXPECT sigurnosni radarski sistem

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti