Inxpect

është një prodhues i radarit më të avancuar të sigurisë në botë.

Inxpect ju ofron sisteme sigurie radari për sisteme të avancuara të automatizimit industrial dhe robotikës, duke parandaluar rindezjen e makinerive në prani të njerëzve.

Inxpect logo

Sisteme inteligjente të radarit

Ofroni siguri superiore në vendin e punës

Inxpect ofron sistemet më të avancuara të radarëve të sigurisë për zbulimin e njerëzve në zona të rrezikshme pune, duke ju mundësuar parandalimin efektiv të aksidenteve.

  • Sistemet e Radarëve të Sigurisë

  • Sensorët e Radarit të Sigurisë

  • Njësitë e kontrollit

  • Software

  • Aksesorë

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Mbroni aksesin dhe parandaloni rindezjen

Inxpect është një kompani e re e teknologjisë që projekton dhe ndërton sisteme sigurie të bazuara në radar për aplikime të avancuara të automatizimit industrial dhe robotikës.

Duke qenë se teknologjia e radarit është rezistente ndaj shqetësimeve të shkaktuara nga faktorë mjedisorë, sistemet e Inxpect mund të përshtaten me shumë situata të ndryshme përdorimi në një gamë të gjerë mjedisesh pune.

Një ekip i veçantë i ekspertëve të radarëve me të gjitha aftësitë e nevojshme për zhvillimin e sensorëve inteligjentë të radarëve pasqyrohet në teknologjinë e Inxpect, tek e cila mund të mbështeteni.

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Përfitimet kryesore të një sistemi radar sigurie

Më shumë rreth Inxpect

Një pasion që rritet nga muaji në muaj drejton ekipin e Inxpect. Ata kanë njohuri të thella për tregun global të sigurisë. Ata e dinë se çfarë kanë nevojë për industri të ndryshme dhe duan të revolucionarizojnë botën e sigurisë industriale, duke e çuar idenë e sigurisë në një nivel të ri dhe duke shpëtuar jetë njerëzore.

Inxpect është një kompani ndërkombëtare me zyra në Itali (Brescia dhe Firence) dhe Izrael (Haifa) dhe me planin e ardhshëm për t’u zhvilluar ndërkombëtarisht.

Shikoni rastet tipike të përdorimit

Lexoni lajmet më të fundit të Inxpect