Photoneo

е лидер за роботски вид и интелигенција.

Photoneo решенијата за 3D скенирање со висока резолуција Ви овозможуваат да се реализира потенцијалот на машинско учење, и да се подобрат перформансот и ефикасноста на Вашите процеси на производство, полнење, и склопување.

Photoneo - водечки производител на роботски системи за вид

Focused on 3D

Автоматика за секого

Мисијата на Photoneo е да овозможи автоматика за секого. Нивните решенија за 3D скенирање ќе го преобликуваат Вашето производство, ќе ја зголемат ефективноста, и ќе оживеат паметна автоматика преку роботика водена од вид.

 • PhoXi 3D скенер

 • Bin Picking Studio

 • MotionCam-3D

 • PhoXi 3D Meshing

 • Решение за автоматскa селекција на парче

 • Решение за депалетизација

 • Систем за скенирање, мерење, и сортирање

 • Bin Picking решение

 • Решение за пакување

 • Решение за товар на машина

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Бенефит од интелигентни роботи

Photoneo 3D камерата со најголема резолуција и најголема точност Ви овозможува да воспоставите интелигентни роботи на Вашата производна линија. Нивните производи се употребуваат во автомобилска индустрија, логистика, е-трговија, храна, медицина, итн. Можете да ги користите нивните скенери за автоматизација во логистика и процеси на ракување со материјали.

Независно од апликацијата, решенијата на Photoneo Ви дозволуваат да манипулирате со објекти, за инспекција, препознавате, но и да создавате, а со тоа да ги подобрите перформансите и ефикасноста на Вашите апликации. Вие ќе го зголемите количеството на доверливо пренесени предмети и конечно ќе ги намалите трошоците на Вашите клиенти.

Сакате да набавите наши опрема?

Клучна компетитивна предност со Photoneо производи

Повеќе за Photoneo

Photoneo сака да ги зајакне Вашите роботи да имаат капацитет за неограничено производство. Нивната цел е зголемена ефикасност и флексибилност на Вашите процеси, и намалена финална цена на производите.

Исто така, со интеграција на паметна автоматика Вие ќе имате бенефит со напредна визуелизација, мониторинг, статистика, и алатки за вештачка интелигенција кои континуирано поместуваат статус-кво.

Прочитајте ги најновите вести од Photoneo

 • 3D Machine Vision Photoneo

3D машински вид Photoneo

Интегрирајте Photoneo индустриски 3D вид, AI решенија за автоматика, и други интелигентни софтверски решенија во роботи со врвен квалитет.

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.