Photoneo

është një ofrues kryesor i vizionit dhe inteligjencës robotike. Zgjidhjet e skanimit 3D me rezolucion të lartë të Photoneo ju lejojnë të zhbllokoni potencialin e machine learning, të përmirësoni performancën dhe efikasitetin e proceseve tuaja të prodhimit, përmbushjes dhe montimit.

Photoneo - prodhuesi kryesor i sistemeve të pamjes së robotëve

Focused on 3D

Inspektoni gamën e produkteve të Photoneo

Photoneo është në një mision për të mundësuar automatizimin për të gjithë. Zgjidhjet e tyre të skanimit 3D do të riformojnë prodhimin tuaj, do të rrisin efektivitetin dhe do të sjellin në jetë automatizimin inteligjent përmes robotikës së drejtuar nga vizioni.

  • Skaneri 3D PhoXi

  • Studio Bib Picking

  • MotionCam-3D

  • Rrjetë 3D PhoXi

  • Zgjidhje e automatizuar për zgjedhjen e pjesëve

  • Zgjidhja e depaletizimit

  • Sistemi i veçimit dhe renditjes

  • Zgjidhja e Bin Picking

  • Zgjidhje paketimi

  • Zgjidhja e ngarkimit të makinës

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Përfitoni nga ndihma robotike e drejtuar nga vizioni

Kamera 3D me rezolucion dhe saktësi më të lartë në botë të Photoneo ju lejon të vendosni robotë inteligjentë në linjën tuaj të prodhimit. Produktet e tyre u përdorën në automobila, logjistikë, tregti elektronike, ushqim, industri mjekësore dhe të tjera. Ju mund të përdorni skanerët e tyre në automatizimin e logjistikës dhe proceseve të trajtimit të materialeve.

Pavarësisht nga aplikimi, zgjidhjet e Photoneo ju lejojnë të manipuloni objektet, të inspektoni, të njihni,  dhe në këtë mënyrë të përmirësoni performancën dhe efikasitetin e aplikimeve tuaja. Ju do të rrisni sasinë e objekteve të transferuara në mënyrë të besueshme dhe në fund do të ulni kostot për klientët tuaj.

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Njihuni me avantazhet kryesore konkurruese të Photoneo

Më shumë rreth Photoneo

Photoneo dëshiron të fuqizojë robotët tuaj që të jenë të aftë për prodhim të pakufishëm. Qëllimi i tyre është të rrisin efikasitetin dhe fleksibilitetin e proceseve tuaja dhe të ulin çmimin përfundimtar të produkteve.

Me integrimin e automatizimit inteligjent, ju do të përfitoni gjithashtu nga vizualizimi, monitorimi, statistikat dhe mjetet e inteligjencës artificiale të avancuara që vazhdimisht lëvizin më tej gjendjes ekzistuese.

Lexoni lajmet më të fundit nga Photoneo