Cognex

Cognex je vodeći svetski dobavljač opreme za vision inspekcijske sisteme, softvera, senzora i industrijskih bar-kod čitača koji se koriste u automatizaciji proizvodnje.

Pomaže kompanijama da poboljšaju kvalitet proizvoda, eliminišu proizvodne greške, smanjuju proizvodne troškove i premašuju očekivanja potrošača za visokokvalitetne proizvode po pristupačnoj ceni.

Cognex logo

Lideri vision inspekcijskih sistema

Izgradite svoju viziju

Cognex nudi najsavremenije proizvode za rešavanje Vaših najtežih problema kod vision inspekcijskih sistema i u industrijskom čitanju bar koda.

  • 2D Vision sistemi

  • 3D Vision sistemi

  • Softver vision

  • Deep learning rešenja

  • Čitači barkoda sa fiksnim nosačem

  • Ručni čitači barkoda

  • Verifikatori barkodova

  • Mobilna rešenja

Imate li pitanja za nas?

Koristite Cognex da automatizujete identifikaciju i kontrolu kvaliteta

Cognex sistemi mogu da oponašaju ljudske oči i mozak, takođe se koriste za obavljanje vrlo detaljnih zadataka na proizvodnim linijama velike brzine, kao i za za automatizaciju i pojednostavljivanje identifikacije i prikupljanja podataka.

Oni opslužuju gotovo sve sektore proizvodne industrije, od automobilske industrije, industrije hrane i pića, farmaceutske i elektronske industrije, pa sve do logistike, rukovanja prtljagom na aerodromima, nauke o životu, potrošačkih proizvoda i još mnogo toga.

Obimno znanje i 40 godina inovacija vision inspekcijskih sistema ogledaju se ovoj tehnologiji na koju se možete osloniti.

Želite kupiti našu opremu?

Rešite svoje najteže zadatke sa Cognex tehnologijom

Više o Cognex-u

Cognex-ove vision sisteme odlikuje jednostavna upotreba. Njihov softver Vam pomaže da brzo podesite svoju aplikaciju, u čemu Vam nije potrebno znanje programiranja.

U kombinaciji sa fleksibilnim i moćnim razvojem zasnovanim na računaru, Cognex vision softver čini kreiranje i primenu rešenja za najteže deep learning aplikacije ili tradicionalne aplikacije vision inspekcijskih sistema bržim nego ikad.

Svi proizvodi iz Cognex asortimana proizvoda zasnovanih na slici testirani su prema najvišim standardima, osiguravajući besprekoran i pouzdan rad.

Cognex dizajnira, razvija, proizvodi i prodaje širok spektar proizvoda zasnovanih na slikama, od kojih svi koriste tehnike veštačke inteligencije koje im daju sposobnost da poput ljudi donose odluke o onome što vide. Njihov asortiman podržava globalna mreža aplikacija i tehničkih stručnjaka.

Cognex je najveći, najuspešniji i najpriznatiji svetski igrač u industriji vision inspekcijskih sistema. Od osnivanja kompanije 1981. godine isporučila je više od 2 miliona proizvoda zasnovanih na slikama, što predstavlja više od 5 milijardi dolara kumulativnog prihoda.

Cognex ima oko 2000 zaposlenih. Opslužuje međunarodnu bazu kupaca iz firma lociranih širom Amerike, Evrope i Azije, kao i kroz globalnu mrežu partnera za integraciju i distribuciju. Sedište kompanije je blizu Bostona u mestu Natick, Massachusetts, USA.

Pročitajte najnovije vesti kompanije Cognex

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.