Cognex

është ofruesi kryesor në botë i pajisjeve të makinerive vision.

Cognex ju ofron lexues të barkodit, sisteme dhe softuer të makinës vision, që ofrojnë përmirësime të menjëhershme në çdo proces prodhimi, duke mundësuar që produktet të prodhohen me shpejtësi më të lartë, pa defekte dhe me kosto më të ulët.

Cognex logo

Udhëheqës në machine Vision

Ndërtoni vizionin tuaj

Cognex ofron produkte më të avancuara për zgjidhjen e problemeve tuaja më të vështira në makinerinë vision dhe leximin industrial të barkodit.

  • Sistemet e Vizionit 2D

  • Sistemet e Vizionit 3D

  • Vision Software

  • Zgjidhje deep learning

  • Lexuesit e barkodit me montim të fiksuar

  • Lexuesit e barkodit në dorë

  • Verifikuesit e barkodit

  • Zgjidhje celulare

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Përdorni Cognex për të automatizuar identifikimin dhe kontrollin e cilësisë

Sistemet Cognex imitojnë sytë dhe trurin e njeriut ose për të kryer detyra shumë të detajuara në linjat e prodhimit me shpejtësi të lartë ose për të automatizuar dhe thjeshtuar identifikimin dhe kapjen e të dhënave.

Ato u shërbejnë pothuajse të gjithë sektorëve të industrisë prodhuese, nga industria e automobilave, ushqimit dhe pijeve, industria farmaceutike dhe elektronike, tek logjistika, trajtimi i bagazheve të aeroportit, shkencat e jetës, produktet e konsumatorit dhe më shumë.

Njohuritë e gjera dhe inovacioni 40-vjeçar i makinës vision pasqyrohen në teknologjinë e Cognex ku mund të mbështeteni.

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Zgjidhini detyrat tuaja më të vështira me teknologjinë e Cognex

Më shumë rreth Kompaninë

Lehtësia e përdorimit është ndërtuar në zemër të sistemeve të vizionit të Cognex. Softueri i tyre ju ndihmon të konfiguroni shpejt aplikimin tuaj – nuk kërkohet njohuri programimi.

Kombinuar me zhvillimin fleksibël dhe të fuqishëm të bazuar në PC, softueri Cognex vision e bën më të shpejtë se kurrë krijimin dhe vendosjen e zgjidhjeve për aplikimet më të vështira të deep learning ose të makinës vision tradicionale.

Të gjitha produktet nga gama e produkteve të bazuara në imazhe të Cognex janë testuar sipas standardeve më të larta, duke siguruar funksionim të qëndrueshëm dhe të besueshëm.

Cognex projekton, zhvillon, prodhon dhe tregton një gamë të gjerë produktesh të bazuara në imazhe, të cilat të gjitha përdorin teknika të inteligjencës artificiale (AI) që u japin atyre aftësinë si njeriu për të marrë vendime për atë që shohin. Portofoli i tyre mbështetet nga një rrjet global i ekspertëve të aplikimeve dhe teknikëve.

Cognex është lojtari më i madh, më i suksesshëm dhe më i njohur në botë për industrinë e machine vision. Ka dërguar mbi 2 milion produkte të bazuara në imazhe, që përfaqësojnë mbi 5 miliardë dollarë të ardhura të grumbulluara, që nga themelimi i kompanisë në 1981.

Cognex ka rreth 2000 punonjës. Ajo ka selinë në Massachusetts, SHBA dhe ka zyra në 20+ vende.

Cognex kupton se shërbimi i përgjegjshëm dhe ekspert është një pritshmëri që duhet të kenë të gjithë klientët. Kështu ju shërben nga zyrat në të gjithë Amerikën, Evropën dhe Azinë dhe nëpërmjet një rrjeti global partnerësh, integrues të sistemit dhe shpërndarës të trajnuar shumë. Pavarësisht nëse jeni fillestar ose një përdorues tashmë ekspert, ata ofrojnë ekspertizën e tyre për t’ju ndihmuar të keni sukses.

Lexoni lajmet më të fundit të Cognex