Barkod verifikator DPM visokih performansi

DataMan 8072V barkod verifikator visokih performansi je dizajniran za sve aplikacije u kojima je moćno i pouzdano rješenje koje Vam omogućava da pokažete usklađenost kvaliteta koda sa smjernicama za standardizaciju industrije. On generiše izvještaj o procjeni kvaliteta koda za lakše održavanje visokog kvaliteta etiketiranja.

Barkod verifikator za najteže uslove

Ručni verifikator barkodova DataMan 8072V karakteriše izuzetno brza obrada i kamera visoke rezolucije za snimanje i procjenu čak i najizazovnijih i oštećenih barkodova.

Verifikator je također prepun moćnih opcija osvjetljenja i najsavremenijih algoritama. Zajedno sa softverom DataMan Setup Tool, verifikator daje odlične rezultate, uvijek iznova.

Želite kupiti našu opremu za identifikaciju?

Osvijetlite kodove na svim površinama pomoću barkod verifikator-a

Barkod verifikator Cognex DataMan 8072V

Kao jedini verifikator DPM koda na tržištu, nudi Vam opcije ugla osvjetljenja od 30/45/90 stepeni, omogućavajući Vam da osvijetlite kodove na teksturiranim, zakrivljenim, pa čak i visoko reflektujućim površinama.

Verifikator također kombinuje format prilagođen krajnjem korisniku za lako rukovanje i provjereni softver za brzo i pouzdano čitanje i procjenu najzahtjevnijih kodova.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Barkod verifikator Cognex DataMan 8072V

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti