Barkod verifikator DPM visokih performansi

DataMan 8072V barkod verifikator visokih performansi je dizajniran za sve aplikacije u kojima je moćno i pouzdano rješenje koje Vam omogućava da pokažete usklađenost kvaliteta koda sa smjernicama za standardizaciju industrije. On generiše izvještaj o procjeni kvaliteta koda za lakše održavanje visokog kvaliteta etiketiranja.

Barkod verifikator za najteže uslove

Ručni verifikator barkodova DataMan 8072V karakteriše izuzetno brza obrada i kamera visoke rezolucije za snimanje i procjenu čak i najizazovnijih i oštećenih barkodova.

Verifikator je također prepun moćnih opcija osvjetljenja i najsavremenijih algoritama. Zajedno sa softverom DataMan Setup Tool, verifikator daje odlične rezultate, uvijek iznova.

Želite kupiti našu opremu za identifikaciju?

Posjetite našu B2B trgovinu

Osvijetlite kodove na svim površinama pomoću barkod verifikator-a

Barkod verifikator Cognex DataMan 8072V

Kao jedini verifikator DPM koda na tržištu, nudi Vam opcije ugla osvjetljenja od 30/45/90 stepeni, omogućavajući Vam da osvijetlite kodove na teksturiranim, zakrivljenim, pa čak i visoko reflektujućim površinama.

Verifikator također kombinuje format prilagođen krajnjem korisniku za lako rukovanje i provjereni softver za brzo i pouzdano čitanje i procjenu najzahtjevnijih kodova.

Kliknite ovdje i preuzmite info-fajl

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Barkod verifikator Cognex DataMan 8072V

Pretplatite se na naš newsletter!

    Ne propustite druge povezane vijesti