NAMUR izolacioni prekidački pojačivači IMX12

Turck-ova serija NAMUR IMX12 uređaja izolacionih prekidačkih pojačivača je nova generacija Ex izolovanih barijera i Ex izolatora analognog signala. Dizajnirani su za eksplozivne atmosfere (ATEX), u skladu sa najnovijim bezbednosnim smernicama za tehnologiju odvajanja signala i funkcionalnu bezbednost (SIL). Svi tipovi uređaja su pojedinačno testirani i odobreni u skladu sa važnim međunarodnim Ex standardima.

Upoznajte prednosti

Sa svojim kompaktnim i tankim kućištem od 12,5 mm, serija uređaja nudi maksimalnu gustinu signala. Ovo sada omogućava da se 2-kanalni pojačivači za merenje temperature u 4-žičnim PT100 kolima implementiraju preko četiri 2-polna terminala – svaki na Ex i non-Ex strani.

IMX12-DI izolacioni prekidački pojačivač nudi maksimalne vrednosti u pogledu brzine. Čak i ulazne frekvencije, koje su ranije bile rezerva specijalnih frekventnih pretvarača, mogu se pouzdano preneti. Sa do 15.000 Hz, izmerene vrednosti se mogu optimalno razrešiti i omogućiti precizno merenje bez negativnog efekta konverzije signala.

Novi elektronski dizajn omogućava smanjenje uticaja faktora kao što su fluktuacije temperature ili napona na IMX12-AI Ex izolatoru analognog signala. Uticaj uređaja interfejsa na ukupne performanse kompletnog mernog kola je stoga znatno manji nego inače.

Uređaji serije IMX12 mogu se neprimetno koristiti u opsegu od 10 do 30 VDC. Ovo otvara nove mogućnosti, na primer, sa baterijom ili PV strujom.

NAMUR izolacioni prekidački pojačivači Turck IMX12

Želite kupiti našu ATEX opremu?

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti