NAMUR izolacioni prekidački pojačivači IMX12

Turck-ova serija NAMUR IMX12 uređaja izolacionih prekidačkih pojačivača je nova generacija Ex izolovanih barijera i Ex izolatora analognog signala. Dizajnirani su za eksplozivne atmosfere (ATEX), u skladu sa najnovijim bezbednosnim smernicama za tehnologiju odvajanja signala i funkcionalnu bezbednost (SIL). Svi tipovi uređaja su pojedinačno testirani i odobreni u skladu sa važnim međunarodnim Ex standardima.

Upoznajte prednosti

Sa svojim kompaktnim i tankim kućištem od 12,5 mm, serija uređaja nudi maksimalnu gustinu signala. Ovo sada omogućava da se 2-kanalni pojačivači za merenje temperature u 4-žičnim PT100 kolima implementiraju preko četiri 2-polna terminala – svaki na Ex i non-Ex strani.

IMX12-DI izolacioni prekidački pojačivač nudi maksimalne vrednosti u pogledu brzine. Čak i ulazne frekvencije, koje su ranije bile rezerva specijalnih frekventnih pretvarača, mogu se pouzdano preneti. Sa do 15.000 Hz, izmerene vrednosti se mogu optimalno razrešiti i omogućiti precizno merenje bez negativnog efekta konverzije signala.

Novi elektronski dizajn omogućava smanjenje uticaja faktora kao što su fluktuacije temperature ili napona na IMX12-AI Ex izolatoru analognog signala. Uticaj uređaja interfejsa na ukupne performanse kompletnog mernog kola je stoga znatno manji nego inače.

Uređaji serije IMX12 mogu se neprimetno koristiti u opsegu od 10 do 30 VDC. Ovo otvara nove mogućnosti, na primer, sa baterijom ili PV strujom.

Kliknite ovde i preuzmite brošuru
NAMUR izolacioni prekidački pojačivači Turck IMX12

Želite kupiti našu ATEX opremu?

Posetite naš B2B store

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti