Draw-wire prekidači za hitno zaustavljanje sa zatezanjem

TQ 900 i TQ 700 draw-wire prekidači za hitne slučajeve iz Schmersal-a se montiraju na mašine i delove postrojenja koji se ne mogu zaštititi štitnicima. Komanda za zaustavljanje u hitnoj situaciji se može aktivirati bilo gde duž žice.

Koristite ih u različitim aplikacijama 

Draw-wire prekidači za hitne slučajeve TQ 900 i TQ 700 su deo Schmersal-ove porodice sigurnosnih prekidača. Mogu se koristiti kao prekidači za hitne slučajeve duž transportnih traka, složenih uređaja i proizvodnih pogona kao što su npr. u drvoprerađivačkoj industriji i industriji sirovina. Serija 900 ima žicu do 50m, a serija 700 do 10m.

Sa kontaktima za zaključavanje i dugmetom za resetovanje (sa opcijom dodatnog dugmeta za zaustavljanje u hitnoj situaciji), mogu se koristiti kao sigurnosni uređaj za isključivanje u hitnoj situaciji ili kao jednostavan prekidač za povlačenje (TK). Prekidač serije 900 ima metalno kućište i do 4 kontakta, a serija 700 je u plastičnom kućištu sa dva kontakta.

Draw-wire prekidači za hitne slučajeve Schmersal

Želite kupiti našu sigurnosnu opremu?

Pogledajte karakteristike draw-wire prekidača za hitne slučajeve

Draw-wire prekidači za hitne slučajeve Schmersal

Karakteristike:

  • Jednostrani rad / žica do 50m ili 10m
  • Indikator položaja
  • Veliki odeljak za ožičenje
  • Izvrtanje towing eye-a nije moguće
  • Opciono robustan dizajn
  • Spoljna vodonepropusna kragna

Schmersal takođe nudi priključak za zatezanje (Tensioning Jack) za čeličnu žicu S 900. Može se koristiti za lako stezanje i zatezanje čelične žice. Koristiti se sa obe strane čelične žice.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Draw-wire prekidači za hitne slučajeve Schmersal

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti