NAMUR izolacioni prekidački pojačivači IMX12

Turck-ova serija NAMUR IMX12 uređaja izolacionih prekidačkih pojačivača je nova generacija Ex izolovanih barijera i Ex izolatora analognog signala. Dizajnirani su za eksplozivne atmosfere (ATEX), u skladu sa najnovijim bezbjednosnim smjernicama za tehnologiju odvajanja signala i funkcionalnu bezbjednost (SIL). Svi tipovi uređaja su pojedinačno testirani i odobreni u skladu sa važnim međunarodnim Ex standardima.

Upoznajte prednosti

Sa svojim kompaktnim i tankim kućištem od 12,5 mm, serija uređaja nudi maksimalnu gustinu signala. Ovo sada omogućava da se 2-kanalni pojačivači za mjerenje temperature u 4-žičnim PT100 kolima implementiraju preko četiri 2-polna terminala – svaki na Ex i non-Ex strani.

IMX12-DI izolacioni prekidački pojačivač nudi maksimalne vrijednosti u pogledu brzine. Čak i ulazne frekvencije, koje su ranije bile rezerva specijalnih frekventnih pretvarača, mogu se pouzdano prenijeti. Sa do 15.000 Hz, izmjerene vrijednosti se mogu optimalno razriješiti i omogućiti precizno mjerenje bez negativnog efekta konverzije signala.

Novi elektronski dizajn omogućava smanjenje uticaja faktora kao što su fluktuacije temperature ili napona na IMX12-AI Ex izolatoru analognog signala. Uticaj uređaja interfejsa na ukupne performanse kompletnog mjernog kola je stoga znatno manji nego inače.

Uređaji serije IMX12 mogu se neprimjetno koristiti u opsegu od 10 do 30 VDC. Ovo otvara nove mogućnosti, na primjer, sa baterijom ili PV strujom.

Kliknite ovdje i preuzmite brošuru
NAMUR izolacioni prekidački pojačivači Turck IMX12

Želite kupiti našu EX opremu?

Posjetite našu B2B trgovinu

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Pretplatite se na naš newsletter!

    Ne propustite druge povezane vijesti