Wireless rješenja za industriju

Jedinstvena wireless rešenja za transport analognih, diskretnih, temperaturnih ulazno/izlaznih signala i serijske komunikacije proizvođača Turck Banner omogućavaju Vam transport hiljada signala bez korišćenja ožičenja.

Wireless rješenja za ekonomično i efikasno povezivanje

Proizvođač Turck Banner je razvio u svetu jedinstvena wireless rešenja za transport analognih, diskretnih, temperaturnih ulazno/izlaznih signala i serijske komunikacije omogućavajući transport hiljada signala bez korišćenja ožičenja. Savremeni radio sistemi povezuju nivo proizvodnje sa nivoom upravljanja na ekonomičan i efikasan način.

Ti sistemi mogu se fleksibilno koristiti i proširivati, zato su pogodni za razne primjene. Veoma su pouzdani i robusni, što jih čini pogodnim za upotrebu u zahtjevnim okruženjima. Ključni su dio industrije 4.0.

Wireless rješenja za industriju

Želite kupiti našu industrijsku mrežnu opremu?

Posjetite našu B2B trgovinu

Wireless rješenja za različite konfiguracije

Wireless rješenja za industriju

Mreže za transport signala u wireless rješenjima mogu se konfigurisati u „zvezda“ topologiju gde jedan gateway može jednostavno jednoznačno transportovati signal sa bilo kojeg čvora u mreži, ali koji se takođe može ponašati i kao Modbus slave uređaj koristeci RS485 Modbus RTU.

Na čvorove u mreži su direktno konektovani ulazi/izlazi sa/ka senzorima/aktuatorima ili kontrolerima preiferije najednoj geografskoj lokaciji. MultiHop čvorovi se mogu koristiti kao masteri na mreži ili kao repeater-i Modbus ili neke druge serijske komunikacije.

Dostupne su i Intrinsically safe verzije za montažu u Zonu 0.

Domet prenosa je do 10 km.

Banner nudi i kompletnu prateću opremu za aplikacije gde nije moguće dovesti napajanje za uređaje (baterije, solarni paneli, specijalne antene…).

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Turck Industrial wireless

Pretplatite se na naš newsletter!

    Ne propustite druge povezane vijesti