Wireless rješenja za industriju

Jedinstvena wireless rešenja za transport analognih, diskretnih, temperaturnih ulazno/izlaznih signala i serijske komunikacije proizvođača Turck Banner omogućavaju Vam transport hiljada signala bez korišćenja ožičenja.

Wireless rješenja za ekonomično i efikasno povezivanje

Proizvođač Turck Banner je razvio u svetu jedinstvena wireless rešenja za transport analognih, diskretnih, temperaturnih ulazno/izlaznih signala i serijske komunikacije omogućavajući transport hiljada signala bez korišćenja ožičenja. Savremeni radio sistemi povezuju nivo proizvodnje sa nivoom upravljanja na ekonomičan i efikasan način.

Ti sistemi mogu se fleksibilno koristiti i proširivati, zato su pogodni za razne primjene. Veoma su pouzdani i robusni, što jih čini pogodnim za upotrebu u zahtjevnim okruženjima. Ključni su dio industrije 4.0.

Wireless rješenja za industriju

Želite kupiti našu industrijsku mrežnu opremu?

Wireless rješenja za različite konfiguracije

Wireless rješenja za industriju

Mreže za transport signala u wireless rješenjima mogu se konfigurisati u „zvezda“ topologiju gde jedan gateway može jednostavno jednoznačno transportovati signal sa bilo kojeg čvora u mreži, ali koji se takođe može ponašati i kao Modbus slave uređaj koristeci RS485 Modbus RTU.

Na čvorove u mreži su direktno konektovani ulazi/izlazi sa/ka senzorima/aktuatorima ili kontrolerima preiferije najednoj geografskoj lokaciji. MultiHop čvorovi se mogu koristiti kao masteri na mreži ili kao repeater-i Modbus ili neke druge serijske komunikacije.

Dostupne su i Intrinsically safe verzije za montažu u Zonu 0.

Domet prenosa je do 10 km.

Banner nudi i kompletnu prateću opremu za aplikacije gde nije moguće dovesti napajanje za uređaje (baterije, solarni paneli, specijalne antene…).

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Turck Industrial wireless

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti