EX sigurnosni prekidači za temperature do  -60°C

EX sigurnosni prekidači Steute su dizajnirani za rukovanje u teškim uslovima okoline, i imaju veliki uticaj na izdržljivost i funkcionalnost razvodnih uređaja.

 

ATEX sigurnosni prekidači za teška okruženja

Ekstremna toplota ili hladnoća, prašina, vlaga, voda, unutrašnja ili spoljašnja upotreba, otpornost na eksploziju i koroziju – postoje mnogi uslovi u kojima standardni sklopni uređaji neće raditi ili će uzrokovati neželjene kvarove.

EX sigurnosni prekidači kompanije Steute su dizajnirani za upotrebu u mnogim industrijama i tehnologijama, npr. u industriji rude, nafte, gasa i hemijskoj industriji, brodovima i lukama, tehnologijama vode/otpadnih voda.

Želite kupiti našu ATEX opremu?

Spreman za teške uslove okoline

EX sigurnosni prekidači Steute

U teškim okruženjima, Steute familija sigurnosnih prekidača položaja Ex 97, otpornih na eksploziju, dokazuje svoja izuzetna svojstva. Svojim jedinstvenim dizajnom i upotrebom inovativnih materijala prilagođeni su da funkcionišu bezbedno i pouzdano u ekstremnim uslovima i mogu da izdrže temperature do -60 stepeni Celzijusa.

Imaju Ex sertifikate za zone 1 i 2 (gas) i 21 i 22 (prašina). Kao sigurnosni prekidači sa pozitivno kontrolisanim kontaktima, postižu stepen zaštite do PLe ili SIL3.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Ex sigurnosni prekidači Steute

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti