ATEX ultrazvučni senzori nivoa

ATEX ultrazvučni senzori RUU iz Turck-a prošireni su 3GD modelima za upotrebu u Ex zonama 2 i 22.

ATEX ultrazvučni senzori nivoa

ATEX ultrazvučni senzori sa opsegom od 40 cm, 130 cm, 300 cm ili 600 cm su idealno pogodni za aplikacije nivoa punjenja u rezervoarima ili hranilicama. Njihova površina otporna na rđu i kiseline od nerđajućeg čelika (1.4403) je takođe otporna na agresivnu sredinu.

Turck nudi ukupno pet varijanti senzora: dva M18 uređaja sa dometom od 40 cm ili 130 cm i tri senzora u M30 kućištima sa dometom od 130 cm, 300 cm ili 600 cm. Svi senzori već imaju ATEX i IEC-EX odobrenja – uskoro slede odobrenja FM i CSA.

ATEX ultrazvučni senzori Turck

Želite kupiti našu ATEX opremu?

Konfigurišite sa lakoćom

ATEX ultrazvučni senzori Turck u aplikaciji

Novi RUU/3GD senzori imaju prekidački i analogni izlaz, kao i IO-Link interfejs. Korisnik može da bira između difuznog i suprotnog režima, kao i između N/C ili N/O prekidačkog izlaza preko  IO-Link-a ili dugmeta za učenje.

Lako konfigurabilni režimi rada, kratke slepe zone i veliki opseg merenja senzora efikasno smanjuju broj varijanti potrebnih na zalihama. Slepa zona RU40U/3GD, na primer, iznosi samo 2,5 cm sa rasponom od 40 cm.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti