Sigurnosna svetlosna zavesa otporna na eksploziju

Sigurnosna svetlosna zavesa otporna na eksploziju MLC 520 kompanije Leuze Eletronic je sertifikovana za upotrebu u potencijalno eksplozivnim područjima grupe II, kategorije 3, zone 2 (gas) i zone 22 (prašina). MLC520 Ex serija je izuzetno čvrsta sigurnosna svetlosna zavesa tipa 4. Svi modeli imaju metalnu zaštitu i fleksibilan koncept pričvršćivanja, što omogućava lako i brzo rukovanje, integraciju i najefikasnije korišćenje uređaja od jednostavnih standardnih aplikacija do složenih kontrolisanih procesa zaštite.

Model tipa 4 za upotrebu u potencijalno eksplozivnim područjima

Sigurnosna svetlosna zavesa MLC 520 EX kompanije Leuze Eletronic ima integrisani trosmerni sistem za montažu i veliki 7-segmentni LED ekran. LED displej Vam pomaže da počnete, jer jasno pokazuje tačan položaj predajnika i prijemnika. Svetle zavese su dostupne u različitim dužinama od 600 mm do 1500 mm.

Dostupne su i dve različite rezolucije, 20 mm i 30 mm, pri čemu su oba modela dizajnirana da zaštite Vaše ruke. Sigurnosna zavesa odgovara bezbednosnoj kategoriji 4 i namenjena je zaštiti najopasnijih situacija.

Želite kupiti našu ATEX opremu?

Posetite naš B2B store

Iskoristite povećane performanse

Ex sigurnosna svetlosna zavesa MLC 520 Leuze

Model MLC 520 EX nudi ugrađenu blokadu pokretanja/ponovnog pokretanja (RES) i nadzor kontaktora (EDM) za povećane performanse – uz veoma jednostavno rukovanje i integraciju.

Za slučajeve sa nekoliko zavesa postavljenih na malom prostoru, dostupna je dodatna serijska veza nekoliko uređaja sa sigurnosnim prekidačkim izlazima (OSSD). Zavese koriste infracrvene laserske diode i neosetljive su na ambijentalno svetlo.

Kliknite ovde i preuzmite brošuru

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Ex safety light curtain MLC 520 Leuze

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti