Tehnologija Clear space

Hirschmann Clear space Tehnologija garantuje neprekidan WLAN prenos u spoljnim aplikacijama tako što eliminiše sve istovremene radio frekvencije. Ovo dovodi do nižeg nivoa buke i manjeg gubitka paketa. Naročito u industrijskim okruženjima gde se koriste različite radio tehnologije, Clear Space čini upotrebu WLAN-a mogućom i pouzdanom.

Garantuje stabilnu bežičnu vezu u svim uslovima

Pristupne tačke nove Hirschmann porodice OpenBAT mogu se montirati na DIN šinu, na zid ili na stubove u zatvorenom ili na otvorenom. Rade u temperaturnom opsegu od -40 °C do +70 °C.

Sve verzije podržavaju standard IEEE 802.11n, sa PROFINET-om, Ethernet / IP-om, javnim mestom i opcijom VPN Gatevai-a. Može se napajati preko AC (90V – 265V), DC (18V – 320V) ili PoE. Veliki izbor sertifikata: EN61850-3, e1, EN50155, ATEKS zona 2, NEMA 4Ks.

Želite kupiti našu mrežnu opremu?

Poboljšajte kašnjenje, pouzdanost i brzinu prenosa

Korišćenje novih redundantnih protokola koji dupliraju pakete (u slučaju PRP redundantnog protokola i upotrebe propusnog opsega od 5 GHz i 2.4 GHz) poboljšava kašnjenje, pouzdanost kao i brzinu prenosa paketa, što se može videti u tabeli ispod.

Hirschmann tehnologija čistog prostora

Želite saznati više?

Hirschmann tehnologija čistog prostora

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti