Lako podesite parametre prekidača pomoću kapacitivnih senzora sa IO-Link-om

Kapacitivni senzori sa IO-Link-om pojednostavljuju podešavanje u teškim aplikacijama i povećavaju dostupnost postrojenja kroz prediktivno održavanje. Turck-ovi BCT kapacitivni senzori sa IO-Link interfejsom omogućavaju lako podešavanje parametara prekidača u različitim aplikacijama. Interna vrednost procesa senzora može se prikazati preko Pactware softvera ili kontrolera mašine.

Upoznajte kapacitivne senzore sa IO-Link-om kompanije Turck

Sa Turck-ovim kapacitivnim senzorima iz BCT serije sa IO-Link-om, podešavanje parametara čak i u teškim aplikacijama je pojednostavljeno. Takođe je moguće pratiti i dijagnostikovati kontaminaciju senzora ili kontejnera, što je važno kada prljavština ili prašina prekriju senzor i promeni nivo tačke uključivanja.

Senzor se lako može naučiti preko integrisanog dugmeta „Teach“, adaptera za učenje ili IO-Link interfejsa. Poslednji metod omogućava bržu i tačniju parametrizaciju i sprečava netačna podešavanja.

Želite kupiti naše Senzore?

Sprovedite preventivno održavanje

Kapacitivni senzori serije BCT sa IO-Link-om prate unutrašnju temperaturu i napon, pružajući uvid u toplotno opterećenje senzora. Shodno tome, oni pružaju indikaciju verovatnoće njihovog neuspeha. Ovo Vam omogućava da odmah intervenišete kada se dostignu kritične vrednosti, pre nego što šteta dovede do skupih zastoja postrojenja.

BCT kapacitivni senzori su kompatibilni sa IP67 i dostupni su u četiri varijante. U obloženoj verziji, dostupni su u kućištu M18 sa razmakom preklapanja od 5 mm i kućištu M30 sa razmakom preklopa od 10 mm. U slučaju ugradnje bez premaza, domet senzora se povećava za još 50%. Obe varijante su takođe dostupne sa ili bez dugmeta „Teach“.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

IO-Link kapacitivni senzor Turck

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti