IMX12-FI interfejs za Ex opasna područja

Turck-ov frekventni pretvarač/brojač impulsa IMKS12-FI interfejs sa globalnim Ex odobrenjima, ne samo da prati brzinu već deluje i kao brojač impulsa. Može da broji impulse do 20 kHz.

Iskoristite naprednu tehnologiju

Turck je svom asortimanu IMX interfejs uređaja dodao fleksibilni IMX12-FI frekventni pretvarač/brojač impulsa sa globalnim Ex odobrenjima. Uređaje ne možete koristiti samo kao monitore brzine rotacije, već́ i kao brojače impulsa. U oba režima, jednokanalne i dvokanalne varijante mogu da prenose ulazne frekvencije do 20.000 Hz.

Želite kupiti našu ATEX opremu?

Pratite više parametra

Turck-ov IMX12-FI interfejs za Ex okolinu

Osim što prenosi ulaznu frekvenciju na analogni izlaz, jednokanalni IMX12-FI interfejs takođe može da prati proklizavanje, rotaciju u smeru kazaljke na satu/u suprotnom smeru, kao i prekoračenje i manju brzinu.

Korisnik takođe može definisati prozor brzine za praćenje. Dvokanalna varijanta prenosi određene ulazne impulse na odgovarajuće analogne izlaze. Uređaj takođe može da prenese razliku između dve frekvencije na izlaz.

  • ATEX, IECEx, INMETRO, TR CU, NEPSI
  • Instalacija u zoni 2
  • SIL 2
  • Ulazni krugovi su praćeni zbog prekida žice i kratkog spoja
  • Parametrizovano preko računara
  • Potpuna galvanska izolacija
  • Uklonjivi vijčani terminali

Snažan, prilagodljiv i jednostavan za podešavanje

Možete individualno prilagoditi IMX12-FI individualnim zahtevima njihovih aplikacija preko IO-Link-a i FDT Framework-a kao što je PACTware. Može se pokrenuti aktivno ili pasivno sa 0/4…20 mA. Turck nudi varijante sa navojnim ili kaveznim stezaljkama, kao i sa ili bez napajanja na DIN šinu.

IMX12-FI takođe nudi dokazane prednosti IMX serije: Frekventni pretvarač može da radi u opsegu napona od 10 do 30 VDC, što omogućava upotrebu u modulima na solarnu energiju ili energiju vetra. Pogodan je za upotrebu u sigurnosnim krugovima do SIL2 i ispunjava stroge EMC zahteve procesne industrije (NE21).

IMX12-FI takođe nudi najveću gustinu kanala na tržištu. Zahvaljujući svetskim odobrenjima za sva relevantna tržišta, frekventni pretvarač omogućava korisnicima da postignu najveću moguću sigurnost za svoju investiciju.

Turck-ov IMX12-FI interfejs za Ex okolinu

Želite saznati više?

Turck-ov IMX12-FI interfejs za Ex okolinu

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti