Prenosnici pritiska za sve aplikacije

Turck-ov prošireni asortiman prenosnika pritiska, serije PT, pokriva zahtevne primene u sektoru mašinogradnje, u oblastima opasnim od eksplozije, u pomorstvu i u primeni kod vode za piće.

Prenosnici pritiska za zahtevne aplikacije

Turck želi da bude dobavljač tehnologije senzora fluida sa proširenom ponudom prenosnika pritiska: Kompaktna PT serija je razvijena da ispuni zahteve merenja pritiska ne samo u sektoru mašinogradnje.

Njihov robustan dizajn takođe omogućava visoko precizno merenje pritiska bez habanja i dugoročnu stabilnost čak i u teškim uslovima rada. Celokupna PT serija je UL sertifikovana i odobrena za Ex oblast, aplikacije kod vode za piće, kao i za pomorsku upotrebu.

prenosnici pritiska Turck

Želite kupiti naše Senzore?

Pronađite optimalno rešenje

prenosnici pritiska Turck

Kupcima se obezbeđuju najčešći tipovi procesnih priključaka, sa različitim vrstama izlaznih signala, kao i keramičke i metalne merne ćelije, kako u standardnim mernim opsezima -1 do 1.000 bara, tako i u opsegu niskog pritiska do 600 mbar.

Sa ovim rasponom varijanti, Turck nudi optimalno rešenje za praćenje pritisaka u tečnostima i gasovima u mnogim primenama.

Fleksibilni prenosnici pritiska

Sa razvojem novih predajnika Turck je bio u mogućnosti da optimizuje ne samo tehničke karakteristike već i ekonomsku efikasnost senzora. Širok asortiman standardnih proizvoda na zalihama, u kombinaciji sa kratkim vremenima proizvodnje za prilagođene varijante, povećava dostupnost i smanjuje troškove zaliha.

Ova fleksibilnost omogućava Turck-u da brzo reaguje na promene u potražnji tržišta i garantuje kratko vreme isporuke za PT senzore. Pored novih transduktora pritiska PT serije, Turck ima i manometar sa displejom i dugmićima za podešavanje rada sa digitalnim ili analognim izlazima, kao i IO-Link komunikaciju.

prenosnici pritiska Turck aplikacija

Želite saznati više?

prenosnici pritiska Turck

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti