SECOMEA daljinski pristup

Secomea je specijalizovana u segmentu daljinskih industrijskih komunikacija, koje Vam pomažu da nadgledate, upravljate i servisirate svoju opremu bez obzira gde se nalazite. Njihova misija je da učine vezu bezbednom i jednostavnom.

Automatski pronađite svoje uređaje

Uz nadogradnju softvera SiteManager, SECOMEA je dodala naprednu funkciju za otkrivanje Vaših uređaja, koja automatski pronalazi sve mrežne uređaje, prikazuje ih na ekranu i istovremeno preporučuje najprikladniji protokol za daljinski pristup ovim uređajima. Sada možete kreirati agente pristupa u jednom koraku, što je do sada zahtevalo ručni unos IP adrese i ručni izbor odgovarajućeg protokola.

Isto važi i za povezane USB uređaje, koji se takođe automatski otkrivaju i prikazuju, tako da je potreban samo jedan korak da bi Vaš USB uređaj bio dostupan. Da bi olakšao korake, SECOMEA je napravila video tutorijal koji pokazuje lakoću daljinskog pristupa.

Želite kupiti našu mrežnu opremu?

Povežite mnoge uređaje

SiteManager Vam takođe omogućava da povežete više USB uređaja. Koristeći USB čvorište, sada možete da povežete onoliko USB uređaja koliko imate besplatnih agenata za pristup u SiteManager-u.

Čak je i podešavanje i pristup SiteManager-u i udaljenim uređajima jednostavan i brz – podešavanje se obavlja za 5 minuta.

Sprovedite visok nivo bezbednosti

Bezbednost će uvek biti ključni temelj rešenja Secomea. Kontinuirano ga revidira spoljna bezbednosna kompanija ProtectEM GmbH, sa izvornim kodom Secomea koji je pod strogom kontrolom verzija. Otkrijte proces poboljšanja, ispravke grešaka i bezbednosnih ranjivosti.

Direktor SECOMEA-e Peter Hansen je rekao: „Uvek težimo da SECOMEA rešenja učinimo lakim za instalaciju, podešavanje i korišćenje, posebno za korisnike koji nisu informatički pismeni. Nova funkcija napredne pretrage za Vaše uređaje ubrzava proces podešavanja, kao i eliminiše mogućnost grešaka pri podešavanju. Sa novom verzijom softvera, korisnici koji nisu informatički pismeni mogu brzo i ispravno da podese pristup željenim uređajima.”

SECOMEA daljinski pristup

Želite saznati više?

SECOMEA daljinski pristup

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti