Praćenje stanja električnih ormara

Turck-ov najnoviji IMX12-CCM štitnik ormarića za praćenje stanja ormara kontinuirano prati relevantne promene okoline unutar Vaših kontrolnih ormana i opasnih područja zaštitnih kućišta.

Nadogradnja u bilo koji kontrolni kabinet

Turck predstavlja IMX12-CCM (Cabinet Condition Monitoring) štitnik ormarića, novi multifunkcionalni uređaj koji se može instalirati i naknadno ugraditi u praktično svaki kontrolni orman ili kutiju kako bi se kontinuirano pratio stvarni stepen zaštite.

Uređaj koji se montira koristi jednostavan signal prekidača da ukaže kontrolnom sistemu na bilo kakvo nepravilno zatvaranje vrata ili prekoračenje graničnih vrednosti za temperaturu i unutrašnju vlažnost.

IMX12-CCM praćenje stanja kabineta Turck

Želite kupiti našu ATEX opremu?

Osigurajte sigurnost u eksplozivnim područjima

IMX12-CCM Turck ATEX

IMX12-CCM širine 12 mm dolazi sa suštinski bezbednim 2-žičnim izolacionim interfejsom pretvarača, što mu omogućava da se koristi i u eksplozivnim područjima. Jednostavan proces učenja može se sprovesti direktno na uređaju bez potrebe za računarom ili bilo kakvim dodatnim alatima.

Standardni HART interfejs je obezbeđen za dodatne dijagnostičke opcije, kao što je očitavanje apsolutnih izmerenih vrednosti.

Kontrolni ormari i okolina

Pored tehnologije interfejsa, Turck-ov štitnik kontrolnog ormana nudi niz senzora koji prate realno stanje okoline: senzor temperature, senzor apsolutne vlažnosti i triangulacioni senzor. Poslednje navedeni senzor meri rastojanje do poklopca ili vrata i tako prati ispravno zatvaranje.

Da bi otkrio probleme sa vlažnošću, IMX12-CCM prati ove dugoročne trendove i upoređuje ih sa naučenim bezbednim uslovima. Čim se prekorače definisane granične vrednosti, to se signalizira kontrolnom nivou preko kontakta bez potencijala.

IMX12-CCM ima IEC-Ex i ATEX sertifikat.

IMX12-CCM praćenje stanja kabineta Turck

Želite saznati više?

IMX12-CCM praćenje stanja kabineta Turck

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti