Bezbedan daljinski pristup SECOMEA

Najnovija verzija SECOMEA softvera za daljinski pristup, pored  napredne funkcije za otkrivanje Vaših uređaja, sada Vam nudi najviši nivo bezbednosti za daljinski pristup. Njihovo rešenje je premašilo zahteve najnovijeg bezbednosnog standarda IEC62443-3-3  i  IEC62443-4-2, dizajniranog za bezbednu primenu industrijskih automatizovanih i kontrolnih sistema. SECOMEA se pozabavila najnovijim bezbednosnim pretnjama na Internetu, sa ciljem da zaštiti Vas i Vašu mrežu od potencijalnih neovlašćenih upada.

Zaštitite se od bezbednosnih pretnji

Nove bezbednosne ispravke iz SECOMEA softvera će Vam pružiti brojne funkcionalnosti. Biće u mogućnosti da pregleda softverski otvoreni kod sistema i uporedi ga sa svim poznatim bezbednosnim pretnjama i izloženim oblastima (Common Vulnerabilities and Ekposures – CVE). SECOMEA će takođe pregledati one pretnje koje predstavljaju čisto hipotetički rizik. Time administratorima i običnim korisnicima daje mnogo alata za potpunu kontrolu bezbednosti.

SECOMEA softver takođe olakšava aktiviranje ili obnavljanje HTTPS bezbednosnog sertifikata na serveru. Ovaj proces je obično zahtevao uključivanje IT odeljenja, ali sada se to može uraditi jednim klikom. Implementacija kriptografskih protokola SSL i TLS neće zahtevati posebna znanja ili dodatne troškove.

SECOMEA softver za daljinski pristup, komunikacije

Želite kupiti našu mrežnu opremu?

Čuvajte podatke na serveru u cloud-u

SECOMEA daljinski pristup, Secomea cloud

Secomea je primila niz zahteva za skladištenje podataka direktno na serveru u cloud-u. Na osnovu povratnih informacija, razvili su SiteManager Embedded funkcionalnost i eliminisali potrebu za dodatnim serverom na lokaciji korisnika ili provajdera usluga.

Zbog funkcionalnosti SiteManager Embedded-a, server u cloud-u sada deluje kao EasyLog Master, što omogućava jednostavnu konfiguraciju statičkih veza, efikasnu kontrolu nad podacima i skladištenjem podataka.

Uključite sjajne funkcije

SECOMEA je do sada nudila lak daljinski pristup povezanim uređajima. Programeri kompanije su sada dodali funkcionalnost softveru LinkManager za autentifikaciju korisnika pomoću SMS obaveštenja. Ovim su postavili temelje za razvoj usluga putem SMS obaveštenja. Softver je takođe potpuno kompatibilan sa najnovijom verzijom Windows 10.

Softversko rešenje LinkManager Mobile za Vaše pametne prenosive uređaje takođe je renovirano. Do sada je ovo zahtevalo vezu sa virtuelnom mrežom (VNC) preko third-party aplikacije, ali sada se ova veza automatski otvara u pretraživaču Vašeg smart telefona. Još jedna sjajna karakteristika je da će Vaša VNC veza sa udaljenim uređajem biti šifrovana.

Želite saznati više?

Secomea logo

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti