Bezbjedan daljinski pristup SECOMEA

Najnovija verzija SECOMEA softvera za daljinski pristup, pored napredne funkcije za otkrivanje Vaših uređaja, sada Vam nudi najviši nivo bezbjednosti za daljinski pristup. Njihovo rješenje je premašilo zahtjeve najnovijeg bezbjednosnog standarda IEC62443-3-3  i  IEC62443-4-2, dizajniranog za bezbjednu primjenu industrijskih automatizovanih i kontrolnih sistema. SECOMEA se pozabavila najnovijim bezbjednosnim prijetnjama na Internetu, sa ciljem da zaštiti Vas i Vašu mrežu od potencijalnih neovlaštenih upada.

Zaštitite se od bezbjednosnih prijetnji

Nove bezbjednosne ispravke iz SECOMEA softvera će Vam pružiti brojne funkcionalnosti. Biće u mogućnosti da pregleda softverski otvoreni kod sistema i uporedi ga sa svim poznatim bezbjednosnim prijetnjama i izloženim oblastima (Common Vulnerabilities and Ekposures – CVE). SECOMEA će također pregledati one prijetnje koje predstavljaju čisto hipotetički rizik. Time administratorima i običnim korisnicima daje mnogo alata za potpunu kontrolu bezbjednosti.

SECOMEA softver također olakšava aktiviranje ili obnavljanje HTTPS bezbjednosnog certifikata na serveru. Ovaj proces je obično zahtjevao uključivanje IT odjeljenja, ali sada se to može uraditi jednim klikom. Implementacija kriptografskih protokola SSL i TLS neće zahtjevati posebna znanja ili dodatne troškove.

SECOMEA softver za daljinski pristup, komunikacije

Želite kupiti našu industrijsku mrežnu opremu?

Čuvajte podatke na serveru u cloud-u

SECOMEA daljinski pristup, Secomea cloud

Secomea je primila niz zahtjeva za skladištenje podataka direktno na serveru u cloud-u. Na osnovu povratnih informacija, razvili su SiteManager Embedded funkcionalnost i eliminisali potrebu za dodatnim serverom na lokaciji korisnika ili provajdera usluga.

Zbog funkcionalnosti SiteManager Embedded-a, server u cloud-u sada djeluje kao EasyLog Master, što omogućava jednostavnu konfiguraciju statičkih veza, efikasnu kontrolu nad podacima i skladištenjem podataka.

Uključite sjajne funkcije

SECOMEA je do sada nudila lak daljinski pristup povezanim uređajima. Programeri kompanije su sada dodali funkcionalnost softveru LinkManager za autentifikaciju korisnika pomoću SMS obavještenja. Ovim su postavili temelje za razvoj usluga putem SMS obavještenja. Softver je također potpuno kompatibilan sa najnovijom verzijom Windows 10.

Softversko rješenje LinkManager Mobile za Vaše pametne prenosive uređaje također je renovirano. Do sada je ovo zahtjevalo vezu sa virtuelnom mrežom (VNC) preko third-party aplikacije, ali sada se ova veza automatski otvara u pretraživaču Vašeg smart telefona. Još jedna sjajna karakteristika je da će Vaša VNC veza sa udaljenim uređajem biti šifrovana.

Želite saznati više?

Secomea logo

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti