Industrijska bežična pristupna tačka

Industrijska bežična pristupna tačka Hirschmann BAT867-R dizajnirana je za brz i pouzdan bežični prenos podataka. Koristite ovaj najbrži bežični uređaj u Belden-ovom asortimanu, pristupačan po atraktivnoj cijeni, za industrijska okruženja gdje su prostor i budžeti ograničeni.

Prenesite bezbjedno i brzo bežične podatke

Industrijska bežična pristupna tačka BAT867-R kompanije Hirschmann podržava brzine IEEE 802.11ac podataka velike brzine i može da prenosi podatke do 867 megabita u sekundi (Mbps). To ga čini najbržim bežičnim uređajem u Belden-ovom asortimanu.

Robusno metalno kućište prevazilazi mnoge industrijske standarde, stoga je BAT867-R odličan za primjenu u teškim industrijskim uslovima.

Atraktivna cijena čini ovaj uređaj pristupačnim za veoma širok krug korisnika. Zbog svog robusnog dizajna i kompaktne veličine, BAT867-R je idealan za industrijska okruženja gdje su prostor i budžeti ograničeni. Dakle, to je krajnji izbor za bežični prenos podataka u diskretnim podešavanjima automatizacije i izgradnje mašina.

Hirschmann BAT867-R industrijska bežična pristupna tačka

Želite kupiti našu industrijsku mrežnu opremu?

Ostvarite visoku sigurnost

Automatizacija proizvodnje Hirschmann industrijska bežična pristupna tačka

Pristup opsežnim funkcijama upravljanja, redundantnosti i bezbjednosti sa Hirschmann-ovim operativnim sistemom HiLCOS će Vam ponuditi naprednu kontrolu nad bežičnom mrežom i njenim bezbjednosnim postavkama. Ovo će Vam omogućiti da lako dizajnirate industrijsku bežičnu mrežu koja odgovara Vašim potrebama.

Za veći stepen bezbjednosti od neovlaštenog pristupa preporučujemo Vam da povežete BAT867-R sa industrijskim zaštitnim zidom. Također možete da ga povežete sa  SECOMEA softverom  da biste pojednostavili daljinski pristup povezanim uređajima, bez obzira na Vašu lokaciju.

Upoznajte prednosti

 • Optimalan odnos cijene i performansi
 • Prenos podataka do 867 Mbps (IEEE 802.11ac), do 300 Mbps (IEEE 802.11n)
 • Podrška za dva opsega (2,4 ili 5 GHz)
 • 2 x MIMO antena za jak bežični signal
 • HiLCOS operativni sistem za naprednu kontrolu
 • Montaža na DIN šinu
 • Opseg radne temperature: -10 °C do +60 °C
 • Metalno kućište, sa IP40 zaštitom
 • Nadmašuje standarde, pogodan za upotrebu u svim aplikacijama
 • Ethernet RJ45 vhod 24 V DC napajanje

Želite saznati više?

Hirschmann BAT867-R industrijska bežična pristupna tačka - primena

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

  Pretplatite se na naš newsletter!

   Ne propustite druge povezane vijesti