Praćenje stanja električnih ormara

Turck-ov najnoviji IMX12-CCM štitnik ormarića za praćenje stanja ormara kontinuirano prati relevantne promjene okoline unutar Vaših kontrolnih ormara i opasnih područja zaštitnih kućišta.

Nadogradnja u bilo koji kontrolni kabinet

Turck predstavlja IMX12-CCM (Cabinet Condition Monitoring) štitnik ormarića, novi multifunkcionalni uređaj koji se može instalirati i naknadno ugraditi u praktično svaki kontrolni ormar ili kutiju kako bi se kontinuirano pratio stvarni stepen zaštite.

Uređaj koji se montira koristi jednostavan signal prekidača da ukaže kontrolnom sistemu na bilo kakvo nepravilno zatvaranje vrata ili prekoračenje graničnih vrijednosti za temperaturu i unutrašnju vlažnost.

IMX12-CCM praćenje stanja kabineta Turck

Želite kupiti našu EX opremu?

Osigurajte sigurnost u eksplozivnim područjima

IMX12-CCM Turck ATEX

IMX12-CCM širine 12 mm dolazi sa suštinski bezbjednim 2-žičnim izolacionim interfejsom pretvarača, što mu omogućava da se koristi i u eksplozivnim područjima. Jednostavan proces učenja može se sprovesti direktno na uređaju bez potrebe za računarom ili bilo kakvim dodatnim alatima.

Standardni HART interfejs je obezbjeđen za dodatne dijagnostičke opcije, kao što je očitavanje apsolutnih izmjerenih vrijednosti.

Kontrolni ormari i okolina

Pored tehnologije interfejsa, Turck-ov štitnik kontrolnog ormara nudi niz senzora koji prate realno stanje okoline: senzor temperature, senzor apsolutne vlažnosti i trijangulacioni senzor. Posljednje navedeni senzor mjeri rastojanje do poklopca ili vrata i tako prati ispravno zatvaranje.

Da bi otkrio probleme sa vlažnošću, IMX12-CCM prati ove dugoročne trendove i upoređuje ih sa naučenim bezbjednim uslovima. Čim se prekorače definisane granične vrijednosti, to se signalizira kontrolnom nivou preko kontakta bez potencijala.

IMX12-CCM ima IEC-Ex i ATEX certifikat.

IMX12-CCM praćenje stanja kabineta Turck

Želite saznati više?

IMX12-CCM praćenje stanja kabineta Turck

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti