UniStream programabilni logički kontroler

Unitronics-ov UniStream programabilni kontroler je rezultat dugogodišnjeg rada, iskustva i istraživanja u oblasti automatizacije. Njegova prednost je integrisani dizajn u kome su veliki ekran osjetljiv na dodir u boji i moćna centralna procesorska jedinica integrisani u all-in-one jedinici.

Kontroler sa multi-touch HMI

Unitronics je proširio svoju UniStream seriju sa višenamjenskim kontrolerom sa 10,4-inčnim multi-touch HMI.

Multi-touch ekran omogućava korištenje gestova pomoću najviše 5 tačaka kontakta koje su poznate iz svijeta mobilnih telefona i tableta. Višedodirni pokreti i pokreti sa dve ruke—uključujući stiskanje i zumiranje, pritisnite i držite, dupli dodir, prevlačenje i još mnogo toga, svi povećavaju bezbjednost pri radu i poboljšano korisničko iskustvo.

Želite kupiti naše PLC kontrolere?

Prednosti PLC kontrolera

Unitronics UniStream kontroler

Prednost UniStream all-in-one PLC-a iz Unitronics-a je njihov integrisani dizajn, koji kombinuje visokokvalitetne HMI dodirne panele u različitim dimenzijama i moćnu CPU (centralnu procesorsku jedinicu). CPU podržava do 2048 I/O tačaka. Broj i tip signala su određeni širokim spektrom sofisticiranih I/O modula koji štede prostor.

Kontroler, koji se odlikuje najpriznatijim industrijskim komunikacionim standardima, može se pohvaliti konkurentnom cijenom. PLC podržava ModBus (serijski/Eternet), Ethernet IP, TCP/IP, FTP, serijski, UniCAN.

Smanjite vrijeme razvoja za 50%

UniLogic softver je BESPLATAN softver, zasnovan na jednostavnom i transparentnom korisničkom interfejsu koji će Vam uštediti vrijeme. Napredne funkcije Vam omogućavaju da kreirate logički dio programa i dizajnirate HMI ekran u jednom prozoru. Konfigurisanje i korištenje komunikacija je veoma jednostavno.

Programiranje se vrši pomoću struktura, koje Vam omogućavaju da ugradite određene parametre u pojedinačne dijelove. Također možete koristiti funkcionalne blokove, koji se kreiraju jednom, a zatim koriste u svim novim programima. Sve gore navedene funkcije i aplikacije su uključene u kontroler i besplatne su za korištenje kao i tehnička pomoć!

Unitronics UniStream kontroler, UniLogic

Izuzetno moćan PLC kontroler

Unitronics UniStream kontroler

Audio, video ili pdf datoteke se mogu koristiti umjesto klasičnih tekstualnih uputstava, što olakšava korišćenje HMI ekrana. Data Sampler se koristi za skladištenje i obradu podataka u kontroleru.

Podaci se zatim mogu uređivati, izvoziti, poslati e-poštom ili prenijeti na običnu SD karticu. Aplikacija Remote Access Vam omogućava da povežete kontroler preko EtherNet-a, USB-a ili VNC-a na mobilni telefon, PC ili tablet.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Unitronics UniStream kontroler

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti