UniStream programabilni logički kontroler

Unitronics-ov UniStream programabilni kontroler je rezultat dugogodišnjeg rada, iskustva i istraživanja u oblasti automatizacije. Njegova prednost je integrisani dizajn u kome su veliki ekran osetljiv na dodir u boji i moćna centralna procesorska jedinica integrisani u all-in-one jedinici.

Kontroler sa multi-touch HMI

Unitronics je proširio svoju UniStream seriju sa višenamenskim kontrolerom sa 10,4-inčnim multi-touch HMI.

Multi-touch ekran omogućava korišćenje gestova pomoću najviše 5 tačaka kontakta koje su poznate iz sveta mobilnih telefona i tableta. Višedodirni pokreti i pokreti sa dve ruke—uključujući stiskanje i zumiranje, pritisnite i držite, dupli dodir, prevlačenje i još mnogo toga, svi povećavaju bezbednost pri radu i poboljšano korisničko iskustvo.

Želite kupiti naše PLC kontrolere?

Prednosti PLC kontrolera

Unitronics UniStream kontroler

Prednost UniStream all-in-one PLC-a iz Unitronics-a je njihov integrisani dizajn, koji kombinuje visokokvalitetne HMI dodirne panele u različitim dimenzijama i moćnu CPU (centralnu procesorsku jedinicu). CPU podržava do 2048 I/O tačaka. Broj i tip signala su određeni širokim spektrom sofisticiranih I/O modula koji štede prostor.

Kontroler, koji se odlikuje najpriznatijim industrijskim komunikacionim standardima, može se pohvaliti konkurentnom cenom. PLC podržava ModBus (serijski/Eternet), Ethernet IP, TCP/IP, FTP, serijski, UniCAN.

Smanjite vreme razvoja za 50%

UniLogic softver je BESPLATAN softver, zasnovan na jednostavnom i transparentnom korisničkom interfejsu koji će Vam uštedeti vreme. Napredne funkcije Vam omogućavaju da kreirate logički deo programa i dizajnirate HMI ekran u jednom prozoru. Konfigurisanje i korišćenje komunikacija je veoma jednostavno.

Programiranje se vrši pomoću struktura, koje Vam omogućavaju da ugradite određene parametre u pojedinačne delove. Takođe možete koristiti funkcionalne blokove, koji se kreiraju jednom, a zatim koriste u svim novim programima. Sve gore navedene funkcije i aplikacije su uključene u kontroler i besplatne su za korišćenje kao i tehnička pomoć!

Unitronics UniStream kontroler, UniLogic

Izuzetno moćan PLC kontroler

Unitronics UniStream kontroler

Audio, video ili pdf datoteke se mogu koristiti umesto klasičnih tekstualnih uputstava, što olakšava korišćenje HMI ekrana. Data Sampler se koristi za skladištenje i obradu podataka u kontroleru.

Podaci se zatim mogu uređivati, izvoziti, poslati e-poštom ili preneti na običnu SD karticu. Aplikacija Remote Access Vam omogućava da povežete kontroler preko EtherNet-a, USB-a ili VNC-a na mobilni telefon, PC ili tablet.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Unitronics UniStream kontroler

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti