LED industrijske svjetiljke kompanije Sangel

LED industrijske svjetiljke kompanije Sangel ispunjavaju visoke zahtjeve: vjernost boja, klase zaštite, napon, pokrivenost – što predstavlja samo nekoliko tačaka. Oni se tačno uklapaju u strukturne uslove i pouzdano obezbjeđuju visokokvalitetno svjetlo dugo vremena. Dobijte jasnu viziju na svom radnom mjestu!

Odaberite savršeno rješenje za svoje potrebe 

U Tipteh-u smo svjesni važnosti optimalnog osvjetljenja u mašinskoj prostoriji, na montažnoj stanici, kao i na Vašem radnom mjestu. U tu svrhu, u naš asortiman smo dodali kvalitetne proizvode SANGEL Systemtechnik GmbH, njemačkog specijaliste za LED industrijske svjetiljke.

Njihove LED industrijske svjetiljke su zasnovane na sofisticiranoj tehnologiji, promišljenim konceptima i odlikuju se najvišim standardima kvaliteta.

Želite kupiti naše Ostale uređaje za automatizaciju?

Osigurajte dugotrajan rad 

Sangel LED industrijski svetiljke

SANGEL Systemtechnik je toliko uvjeren u kvalitet svojih LED svjetala da garantuje životni vijek od 60.000 sati na temperaturi okoline između -20 °C i +70 °C. U konvencionalnom režimu u 3 smjene, Vaša mašina ili radno mjesto će tako biti osvjetljeni čak 9,6 godina.

Sangel koristi aluminijumsko kućište za svoju ponudu ugradnih svjetiljki, kao i za svjetiljke za površinsku ugradnju, koje nije samo izdržljivo, već i nudi odlično upravljanje toplotom. Sa stepenom zaštite u rasponu od IP40 do IP69K, zajedno sa upotrebom hemijski otpornih materijala i lijepkova, ove svjetiljke su zaštićene od prašine, pa čak i od agresivnih rashladnih tečnosti.

Ostvarite punu reprodukciju boja

U slučaju niske reprodukcije boja, boje se mogu miješati (npr. crvena sa braon). Sa stalnim razvojem LED svjetla, Sangel je uspeo da se približi savršenoj reprodukciji boja, što Vam omogućava da razlikujete sve nijanse boja.

Oni kombinuju bijele LED diode sa RGB-čipovima, što rezultira minimalnim širenjem svjetlosne temperature i obezbjeđivanjem optimalne distribucije svjetlosti. Oni garantuju da će svaka industrijska LED svjetiljka iz jedne serije imati isti nivo osvijetljenosti.

Sangel LED industrijski svetiljke

Osvijetlite svaku aplikaciju 

Sangel LED industrijski svetiljke

Sangel LED svjetiljke imaju do 400% veću energetsku efikasnost od svojih konkurenata. Sangel Systemtechnik koristi zaštitne navlake napravljene od različitih materijala. Ovo će Vam omogućiti da izaberete optimalno rješenje prilagođeno potrebama Vašeg radnog okruženja.

Njihove LED industrijske svjetiljke dolaze pod uglom od 120 stepeni, ali se ugao može smanjiti na 60 stepeni ili 30 stepeni. Dostupni su i različiti sistemi za montažu svjetiljki.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Sangel LED industrijski svetiljke

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti