LED industrijske svetiljke kompanije Sangel

LED industrijske svetiljke kompanije Sangel ispunjavaju visoke zahteve: vernost boja, klase zaštite, napon, pokrivenost – što predstavlja samo nekoliko tačaka. Oni se tačno uklapaju u strukturne uslove i pouzdano obezbeđuju visokokvalitetno svetlo dugo vremena. Dobijte jasnu viziju na svom radnom mestu!

Odaberite savršeno rešenje za svoje potrebe 

U Tipteh-u smo svesni važnosti optimalnog osvetljenja u mašinskoj prostoriji, na montažnoj stanici, kao i na Vašem radnom mestu. U tu svrhu, u naš asortiman smo dodali kvalitetne proizvode SANGEL Systemtechnik GmbH, nemačkog specijaliste za LED industrijske svetiljke.

Njihove LED industrijske svetiljke su zasnovane na sofisticiranoj tehnologiji, promišljenim konceptima i odlikuju se najvišim standardima kvaliteta.

Želite kupiti našu ostalu opremu za automatizaciju?

Osigurajte dugotrajan rad 

Sangel LED industrijski svetiljke

SANGEL Systemtechnik je toliko uveren u kvalitet svojih LED svetala da garantuje životni vek od 60.000 sati na temperaturi okoline između -20 °C i +70 °C. U konvencionalnom režimu u 3 smene, Vaša mašina ili radno mesto će tako biti osvetljeni čak 9,6 godina.

Sangel koristi aluminijumsko kućište za svoju ponudu ugradnih svetiljki, kao i za svetiljke za površinsku ugradnju, koje nije samo izdržljivo, već i nudi odlično upravljanje toplotom. Sa stepenom zaštite u rasponu od IP40 do IP69K, zajedno sa upotrebom hemijski otpornih materijala i lepkova, ove svetiljke su zaštićene od prašine, pa čak i od agresivnih rashladnih tečnosti.

Ostvarite punu reprodukciju boja

U slučaju niske reprodukcije boja, boje se mogu mešati (npr. crvena sa braon). Sa stalnim razvojem LED svetla, Sangel je uspeo da se približi savršenoj reprodukciji boja, što Vam omogućava da razlikujete sve nijanse boja.

Oni kombinuju bele LED diode sa RGB-čipovima, što rezultira minimalnim širenjem svetlosne temperature i obezbeđivanjem optimalne distribucije svetlosti. Oni garantuju da će svaka industrijska LED svetiljka iz jedne serije imati isti nivo osvetljenosti.

Sangel LED industrijski svetiljke

Osvetlite svaku aplikaciju 

Sangel LED industrijski svetiljke

Sangel LED svetiljke imaju do 400% veću energetsku efikasnost od svojih konkurenata. Sangel Systemtechnik koristi zaštitne navlake napravljene od različitih materijala. Ovo će Vam omogućiti da izaberete optimalno rešenje prilagođeno potrebama Vašeg radnog okruženja.

Njihove LED industrijske svetiljke dolaze pod uglom od 120 stepeni, ali se ugao može smanjiti na 60 stepeni ili 30 stepeni. Dostupni su i različiti sistemi za montažu svetiljki.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Sangel LED industrijski svetiljke

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti