Osigurajte besprekornu kontrolu kvaliteta uz scanCONTROL

Micro-Epsilon laserski skener scanCONTROL je razvijen specijalno za detekciju, merenje i procenu 2D/3D profila na različitim površinama objekata bez kontakta. Iskoristite prednosti ovog senzora profila vrhunskih performansi u svetu u pogledu tačnosti i brzine merenja.

Birajte između 4 modela

Dostupni modeli laserskih skenera scanCONTROL prikladni su za brojne industrijske primene. Integrisana inteligencija u njihovoj senzorskoj glavi (scanCONTROL SMART) rešava raznovrsne zadatke merenja. Možete imati koristi od laserskog skenera gde god je kvalitet proizvoda od najveće važnosti i gde želite da obezbedite kontinuirano merenje tokom proizvodnog procesa.

Najbolja rezolucija profila skenera može biti do 2 µm, a širina skenirane površine do 100 mm.

Laserski skener sa crvenom laserskom diodom prikladan je za širok raspon uobičajenih primena. 

Laserski skeneri sa plavom laserskom linijom prvenstveno se koriste za merenja profila na užarenim metalima, kao i na prozirnim i organskim površinama. 

Najbrža verzija omogućuje snimanje čak 4000 profila u sekundi (frekvencija profila 4000 Hz), dok obične verzije omogućuju snimanje do 300 profila u sekundi. 

Ovaj senzor obavlja merenje, ocenjivanje i izlaz u samostalnom načinu rada. Zbog integrisanog ocenjivanja nije potreban eksterni kontroler. Skener direktno kontroliše rad Vaše mašine putem digitalnih izlaza ili komunikacijskih protokola. 

Želite kupiti naše Senzore?

Proverite kvalitet svojih proizvoda

Laserski skener je pogodan za proveru kvaliteta proizvoda tokom procesa proizvodnje, ali ga možete koristiti i kao precizan laboratorijski instrument. U poslednje vreme je veoma popularno i upravljanje robotskim rukama uz pomoć podataka koje daje laserski skener.

Dostupna je specijalna verzija za detekciju zazora, namenjena praćenju i naprednom merenju zazora i pukotina.

Drugi mogući slučajevi upotrebe 

  • Pronađite ivične tačke profila i odredite koordinate
  • Izmerite uglove na profilu
  • Otkrijte defekte: pore/rupe za igle, lukove, udubljenja
  • Izmerite veličinu ili dimenzije rupe

Želite saznati više?

laserski skener scanCONTROL Micro-Epsilon

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti