Daljinsko održavanje, pristup i kontrola uređaja

Daljinsko održavanje sa mogućnošću aktivne kontrole i daljinskog pristupa uređajima, u doba savremenih komunikacionih alata, uslovljava efikasan rad u industriji. Prijem poruke o kvaru uređaja na mobilnom telefonu, pregled podataka na kontrolnoj tabli, povezivanje sa kontrolerom i preuzimanje živog snimka održavaoca uređaja sa terena samo su neki od korisnih alata koje nudi Tipteh.

Ponudite daljinsko održavanje i pristup – Vuzix

Smart Vuzix naočare će zadovoljiti Vašu potrebu za daljinskim pristupom i kontrolom uređaja i pomoći u njihovom održavanju. Prenos u realnom vremenu poboljšava stručnu komunikaciju sa terenskim radnikom i olakšava radni proces. Preko smart naočara sa terena, radnik obezbeđuje živu sliku i zvuk učesnicima video konferencije, koji šalju relevantne informacije na ekran smart naočara.

Ovo olakšava profesionalcima da vode i pomažu radniku tokom čitave operacije otklanjanja grešaka na uređaju, na primer, mogu da mu pošalju skice delova uređaja ili da mu označe bitne delove proširene stvarnosti (AR tehnologija) za popravku. Radnik je nesmetan, jer koristi smart naočare bez upotrebe ruku i nezavisno od lokacije.

Želite kupiti našu mrežnu opremu?

Iskoristite prednosti daljinskog održavanja

Prednosti daljinskog održavanja

Možete lako da integrišete različite programe za daljinsku komunikaciju (Zoom, Skype, Vuzix Remote Assist) u svoje smart naočare. Pored toga, TeamViewer Frontline-ova aplikacija za naprednu daljinsku podršku nudi dodatne funkcije kao što su razmena dokumenata i proširena stvarnost za daljinsku pomoć.

  • Profesionalna pomoć bilo gde i bilo kada, bez potrebe za putovanjem,
  • Manji troškovi i ušteda vremena
  • Jednostavna i neometana upotreba,
  • Glasovna (bez upotrebe ruku) kontrola,
  • Briga za bezbednost i zdravlje zaposlenih,
  • Eliminisanje troškova mobilnih operatera, bez obzira na lokaciju.

Secomea – stručnjak za daljinski pristup

Kompanija Secomea je specijalizovana u oblasti industrijskih daljinskih komunikacija koje Vam pomažu da nadgledate, upravljate i servisirate svoju opremu bez obzira gde se nalazite.

Njihovo uputstvo je „Učinite vezu bezbednom i lakom“. Njihovo industrijsko IoT rešenje će pokriti sve aspekte od udaljenog pristupa do analitike u cloud-u.

Pristupite udaljenom održavanju uređaja sa bilo kog mesta

Secomea cloud za prikupljanje podataka (DCC) će Vam pomoći da odgovorite na tipične potrebe za prikupljanjem podataka proizvođača mašina i da uspostavite prikupljanje podataka end-to-end. DCC je čvrsto integrisan sa komponentama za daljinski pristup GateManager i SiteManager.

Dijagnostika i programiranje PLC, HMI i drugih pametnih uređaja.

Unapred pripremljen modul za proračun ukupne efikasnosti opreme (OEE), sa dugotrajnom analizom podataka, omogućava da se predvidi rad i kvar mašine u budućnosti.

Pristup kontrolnoj tabli u cloud-u ili decentralizovanom SCADA web interfejsu za upravljanje i kontrolu.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Daljinsko održavanje, Secomea komandna tabla

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti