Daljinsko održavanje, pristup i kontrola uređaja

Daljinsko održavanje sa mogućnošću aktivne kontrole i daljinskog pristupa uređajima, u doba savremenih komunikacionih alata, uslovljava efikasan rad u industriji. Prijem poruke o kvaru uređaja na mobilnom telefonu, pregled podataka na kontrolnoj tabli, povezivanje sa kontrolerom i preuzimanje živog snimka održavaoca uređaja sa terena samo su neki od korisnih alata koje nudi Tipteh.

Ponudite daljinsko održavanje i pristup – Vuzix

Smart Vuzix naočare će zadovoljiti Vašu potrebu za daljinskim pristupom i kontrolom uređaja i pomoći u njihovom održavanju. Prenos u realnom vremenu poboljšava stručnu komunikaciju sa terenskim radnikom i olakšava radni proces. Preko smart naočala sa terena, radnik obezbjeđuje živu sliku i zvuk učesnicima video konferencije, koji šalju relevantne informacije na ekran smart naočala.

Ovo olakšava profesionalcima da vode i pomažu radniku tokom čitave operacije otklanjanja grešaka na uređaju, na primjer, mogu da mu pošalju skice dijelova uređaja ili da mu označe bitne dijelove proširene stvarnosti (AR tehnologija) za popravku. Radnik je nesmetan, jer koristi smart naočale bez upotrebe ruku i nezavisno od lokacije.

Želite kupiti našu industrijsku mrežnu opremu?

Iskoristite prednosti daljinskog održavanja

Prednosti daljinskog održavanja

Možete lako da integrišete različite programe za daljinsku komunikaciju (Zoom, Skype, Vuzix Remote Assist) u svoje smart naočale. Pored toga, TeamViewer Frontline-ova aplikacija za naprednu daljinsku podršku nudi dodatne funkcije kao što su razmjena dokumenata i proširena stvarnost za daljinsku pomoć.

 • Profesionalna pomoć bilo gdje i bilo kada, bez potrebe za putovanjem,
 • Manji troškovi i ušteda vremena
 • Jednostavna i neometana upotreba,
 • Glasovna (bez upotrebe ruku) kontrola,
 • Briga za bezbjednost i zdravlje zaposlenih,
 • Eliminisanje troškova mobilnih operatera, bez obzira na lokaciju.

Secomea – stručnjak za daljinski pristup

Kompanija Secomea je specijalizovana u oblasti industrijskih daljinskih komunikacija koje Vam pomažu da nadgledate, upravljate i servisirate svoju opremu bez obzira gdje se nalazite.

Njihovo uputstvo je „Učinite vezu bezbjednom i lakom“. Njihovo industrijsko IoT rješenje će pokriti sve aspekte od udaljenog pristupa do analitike u cloud-u.

Pristupite udaljenom održavanju uređaja sa bilo kojeg mjesta

Secomea cloud za prikupljanje podataka (DCC) će Vam pomoći da odgovorite na tipične potrebe za prikupljanjem podataka proizvođača mašina i da uspostavite prikupljanje podataka od kraja do kraja. DCC je čvrsto integrisan sa komponentama za daljinski pristup GateManager i SiteManager.

Dijagnostika i programiranje PLC, HMI i drugih pametnih uređaja.

Unaprijed pripremljen modul za proračun ukupne efikasnosti opreme (OEE), sa dugotrajnom analizom podataka, omogućava da se predvidi rad i kvar mašine u budućnosti.

Pristup kontrolnoj tabli u cloud-u ili decentralizovanom SCADA web interfejsu za upravljanje i kontrolu.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

  Daljinsko održavanje, Secomea komandna tabla

  Pretplatite se na naš newsletter!

   Ne propustite druge povezane vijesti