Stacionarni i ručni barcode čitači

Barcode čitači Leuze electronic, tako stacionarni kao ručni, neophodni su u logističkim aplikacijama zbog velikog broja modela, odličnih algoritama za čitanje kodova, svoje robusnosti i velikog broja podržanih industrijskih protokola.

Odaberite čitače bar kodova za sve potrebe

Leuze electronic barcode čitači nalaze veliku primjenu u logističkim aplikacijama zbog velikog broja modela, odličnih algoritama za čitanje (i oštećenih) kodova , veoma robusnih kućišta i velikog broja podržanih industrijskih protokola.

Leuze-ovi stacionarni laserski skeneri imaju veoma širok opseg čitanja, a zahvaljujući modelima sa rotirajućim ogledalom, koji su u stanju da kod traže po veoma širokim površinama, idealni su i za aplikacije gdje su formati na transportnoj traci promjenljivih dimenzija i gdje pozicija koda nije fiksna.

Stacionarni i ručni bar code čitači 2

Želite kupiti našu opremu za identifikaciju?

Ručni čitači za različite kvalitete štampe

Stacionarni i ručni bar code čitači 1

Izuzetna brzina dekodiranja stacionarne barcode čitače preporučuje za aplikacije gdje je brzina od značaja (etiketirke, grafičke mašine, farmacija).

U ponudi su i ručni čitači i za 1D i za 2D kodove sa različitim interfejsima i za različite kvalitete štampe. Dostupne su i varijante sa kablom i wireless varijante.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Stacionarni i ručni bar code čitači 2

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti