Ručni barkod čitači za najzahtevnije aplikacije

Ručni barkod čitači proizvođača Cognex su najmočniji 1D i 2D čitači na tržištu, koje možete iskoristiti za najzahtjevnije aplikacije. Omogućavaju Vam čitanja najzahtjevnijih kodova sa najzahtjevnijih površina.

Barkod čitači koji rekonstruišu čak i oštećene kodove

U ponudi proizvođača Cognex možete pronaći najmoćniji 1D i 2D ručne čitače barkodova na tržištu. Namijenjeni su za najzahtjevnije aplikacije čitanja čak i oštećenih kodova, kodova u metalu (na sjajnoj površini, gruboj neobrađenoj površini), staklu, plastici… Imaju najbolje 1DMax (+ HotBar) i 2DMax algoritme za rekonstrukciju oštećenog koda.

Tehnologija tečnog sočiva omogućava veliku dubinu polja čitanja. Odlikuje ih automatski prilagodljivo osvjetljenje sa različitim izvorima svjetlosti u jednom čitaču: difuziono “bright field” osvetljenje za kodove sa dobrim kontrastom, “Dark field” osvetljenje za dot-print kodove, difuziono nelinearno osvjetljenje za zakrivljene i visoko sjajne površine i “Quadrant control” za neravnu površinu pozadine koda.

Kućišta su veoma robusna i namjenjena za industrijke aplikacije – sa velikom tpornošću na udarce, padove, vibracije. Dostupni su Vam i corded i wireless modeli.

Ručni barkod čitači 1D i 2D Cognex 1

Želite kupiti našu opremu za identifikaciju?

Iskoristite zamjenjivost modula za komunikaciju

Barkod čitači aplikacije 1

Moduli za komunikaciju čitača su zamjenjivi (Ethernet TCP/IP, Profinet, RS232, USB).

Obezbjeđena Vam je mogućnost slanja slike svakog koda ili samo nečitljivih kodova u bazu podataka.

Tipteh je na raspolaganju da pomogne u aplikacijama čitanja najzahtjevnijih kodova sa najzahtjevnijih površina. Na lageru uvijek posedujemo dovoljan broj modela neophodnih za sve vrste testiranja.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Barkod čitači ručni 1D i 2D 3

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti