Retro-reflektivni senzor Leuze

Nepolarizovani retroreflektivni senzor iz Leuze-a je novitet koji značajno povećava fleksibilnost u detekciji objekata nepravilnog oblika.

Detektujte sve – čak i rupu

Nepolarizovani retroreflektivni fotoelektrični senzor RK 46C VarOS iz Leuze-a je novitet koji značajno povećava fleksibilnost u detekciji objekata nepravilnog oblika.

Nova Leuze fotoćelija iz porodice 46, koristeći samo jedan senzor, omogućava pouzdanu detekciju objekata čak i u slučajevima kada se oblik i veličina stalno menjaju.

Želite kupiti naše Senzore?

Koristite celu visinu svetlosnog snopa 

Retroreflektivni senzor 46C služi kao model za detekciju: oštećenih paleta (gde nedostaje deo palete), paleta različitih veličina i oblika, predmeta sa nepravilnim i zakrivljenim ivicama, predmeta sa izbočenim delovima, predmeta sa prazninama ili rupama,… Posebno dizajnirana optika omogućava detekciju objekta na celoj visini svetlosnog snopa.

Jednostavnim podešavanjem možete podesiti minimalnu veličinu objekta na 7mm ili 14mm. Visina svetlosnog snopa može biti između 45mm i 60mm. Mehanički senzor je predstavnik popularne serije 46, odnosno u plastičnom kućištu, i kompatibilan je sa svim postojećim materijalima za montažu i reflektorima.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

retro-reflektivni senzor Leuze

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti