Retro-reflektivni senzor Leuze

Nepolarizovani retroreflektivni senzor iz Leuze-a je novitet koji značajno povećava fleksibilnost u detekciji objekata nepravilnog oblika.

Detektujte sve – čak i rupu

Nepolarizovani retroreflektivni fotoelektrični senzor RK 46C VarOS iz Leuze-a je novitet koji značajno povećava fleksibilnost u detekciji objekata nepravilnog oblika.

Nova Leuze fotoćelija iz porodice 46, koristeći samo jedan senzor, omogućava pouzdanu detekciju objekata čak i u slučajevima kada se oblik i veličina stalno mijenjaju.

Želite kupiti naše Senzore?

Koristite cijelu visinu svjetlosnog snopa 

Retroreflektivni senzor 46C služi kao model za detekciju: oštećenih paleta (gdje nedostaje dio palete), paleta različitih veličina i oblika, predmeta sa nepravilnim i zakrivljenim ivicama, predmeta sa izbočenim dijelovima, predmeta sa prazninama ili rupama,… Posebno dizajnirana optika omogućava detekciju objekta na cijeloj visini svjetlosnog snopa.

Jednostavnim podešavanjem možete podesiti minimalnu veličinu objekta na 7mm ili 14mm. Visina svjetlosnog snopa može biti između 45mm i 60mm. Mehanički senzor je predstavnik popularne serije 46, odnosno u plastičnom kućištu, i kompatibilan je sa svim postojećim materijalima za montažu i reflektorima.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    retro-reflektivni senzor Leuze

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti