Kompaktni mikropogon serije V1000

V1000 kompaktni mikropogoni iz Yaskawa je kompaktni strujni vektorski pogon opšte namene koji pokriva zahteve širokog polja primena uključujući funkciju Open-Loop-Vector i upotrebu PM motora bez povratne sprege.

Kompaktni mikropogon za zahtevne aplikacije

Yaskawa V1000 serija je kompaktni strujni vektorski mikropogon svetske klase dizajniran sa mogućnošću održavanja i efikasne proizvodnje. Yaskawa je vodeći svetski proizvođač AC pogona, servo pogona, mašinskih kontrolera, PLC-a i HMI i industrijskih robota sa više od 100-godišnjom tradicijom.

Njegov V1000 je jednostavan i ekonomski zanimljiv kompaktni mikropogon, pogodan za zahtevne aplikacije. Ove aplikacije uključuju funkciju Open-Loop-Vector i upotrebu PM motora bez povratnih informacija.

Želite kupiti našu opremu?

Imate svu moć u šaci! 

Yaskawa V1000 serija kompaktnim mikropogona

Za smanjenje troškova, kompaktni strujni vektorski mikropogon serije V1000 ima ugrađenu dvokanalnu STO funkciju (Safe Torkue Off – IEC 61800-5-2) koja ne zahteva motorne kontaktore, što dodatno smanjuje troškove.

Napredna tehnologija upravljanja za uštedu energije poboljšava efikasnost pogona i obezbeđuje radni vek od najmanje 10 godina u normalnim uslovima bez održavanja.

Softverski alat DriweWorksEZ obezbeđuje „ugrađeni PLC“, omogućavajući Vam da prilagodite svoj mikropogon potrebama Vaše mašine na brz i intuitivan način.

V1000 karakteriše razbijanje visokog fluksa za 50% smanjenje vremena kočenja.

Zaštitni dizajn: IP20, NEMA1, IP66

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Yaskawa V1000 serija kompaktnim mikropogona aplikacija

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti