Najmanji draw-wire senzori

Draw-wire senzori iz MT serije kompanije Micro-Epsilona su najmanji draw-wire senzori na svetu. Dizajnirani su za linearno merenje pomaka, posebno za industrijske primene gde se javljaju velika ubrzanja žice. Iskoristite njihovu laku i brzu montažu u najmanji prostor.

Brzi i kompaktni draw-wire senzori

Robusni minijaturni senzori MT serije su najmanji draw-wire senzori na svetu. Dizajnirani su posebno za test aplikacije gde se javljaju velika ubrzanja žice, kao što su testovi sudara. Njihovo robusno aluminijumsko kućište čini ih pogodnim za industrijsku primenu i omogućava Vam instalaciju u okruženju sa ograničenim prostorom. Prorezi u kućištu nose laku, brzu montažu.

Opremljeni su potenciometrom.

Ovi dinamički senzori omogućavaju linearna merenja pomeranja pri ubrzanjima do 60G. Oni dopunjuju širok spektar preostalih draw-wire senzora serije MT i MP, dizajniranih za zadatke merenja sa brzim pokretima žice.

Želite kupiti naše Senzore?

Svojstva draw-wire senzora sereije MT

Merni opsezi tri senzora iz MT serije su 40 mm, 80 mm i 130 mm. Najmanji senzor postiže linearnost do 1% mernog opsega, a preostala dva do 0.4% FSO. Dostupni su analogni modeli sa izlazom otpornika.

Ovi draw-wire senzori nisu pogodni za ekstremno vlažna okruženja, ali imaju IP50 otpornost na prašinu. Veoma su laki za upotrebu i, u poređenju sa sličnim konkurentskim modelima, nude najmanji dizajn senzora i merenja izuzetno velikih ubrzanja.

Koristite draw-wire senzore u raznim primenama

Draw-wire senzori pomeranja iz MT serije su idealni za test aplikacije, posebno u testovima sudara, simulatorima i uređajima za testiranje. Jedna moguća primena je merenje pomeranja vibracija na točkovima vozila za laboratorijska ispitivanja.

Koriste se paralelno sa rešenjem za smanjenje vibracija, za analizu različitih uslova na putu. Oni pružaju informacije o brzini i ubrzanju vibracija.

Minijaturni draw-wire senzori Micro-Epsilon

Upoznajte druge draw-wire senzore kompanije Micro-Epsilon

Minijaturni draw-wire senzori Micro-Epsilon

Micro-Epsilon Vam nudi četiri serije draw-wire senzora:

  • MT i MP serije za brza merenja pomeranja u aplikacijama sa brzim pokretima žice
  • MK serija za industrijsku serijsku primenu u unutrašnjoj i spoljašnjoj upotrebi, npr. u mobilnim mašinama, dizalicama i tehnici dizanja
  • P serija za industrijsku primenu obezbeđuje merne opsege do 50m; Dostupne su analogne verzije sa potenciometrom, strujnim ili naponskim izlazom, kao i digitalne verzije sa inkrementalnim ili apsolutnim enkoderima
  • Serija Mechanics ​​nudi jednostavnu montažu inkrementalnog ili apsolutnog enkodera i individualni izbor interfejsa, rezolucije i tipa veze

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Minijaturni draw-wire senzori Micro-Epsilon

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti