Kompaktna RFID glava za čitanje/pisanje

Iskoristite prednost najmanje RFID glave za čitanje/pisanje na tržištu Turck RFID TB-Q08 HF, koja je posebno pogodna za upotrebu u ograničenim uslovima montaže. Zajedno sa Turck-ovim BL ident RFID sistemom, možete implementirati jednostavnu zaštitu brenda, zaštitu pristupa i upravljanje pravima pristupa.

Montirajte RFID glavu u ograničenim uslovima

RFID sistemi u industriji se najčešće koriste u unutrašnjim transportnim sistemima, na primer, visećim transporterima, transportu paleta itd. Međutim, mogu se koristiti i za identifikaciju alata. Za ovu drugu svrhu, Turck, vodeći proizvođač industrijskih RFID sistema, predstavio je novu glavu za čitanje/pisanje. TB-K08 je trenutno najmanja glava za čitanje/pisanje u skladu sa ISO15693 kompatibilnom radio frekvencijskom identifikacijom (RFID) na tržištu sa zaštitom do IP67.

Zahvaljujući svom kompaktnom pravougaonom dizajnu i priključnom kablu dužine 15 cm, TB-K08 je posebno pogodan za upotrebu u ograničenim uslovima montaže, kao što su male montažne i transportne linije. Identifikacija kalupa, kao što su alati za ubrizgavanje, je idealna upotreba za novu glavu za čitanje/pisanje.

Turck RFID sistem

Želite kupiti našu opremu za logistiku?

Zaštitite podešavanja

Turck RFID glava za čitanje/pisanje TB-Q08 HF

Uprkos svojim kompaktnim dimenzijama od 32 mm x 20 mm x 8 mm, i antena i elektronika su integrisani u kućište. Dve LED diode vidljive iz svih pravaca ukazuju na funkcionalno napajanje kao i na aktivne operacije čitanja/pisanja za korisnika.

U kombinaciji sa R10 i R12 oznakama posebno, TB-Q08 može u potpunosti da iskoristi svoje prednosti u identifikaciji metalnih predmeta. Ove oznake se mogu montirati direktno u metal i opremljene su čipom koji podržava funkcije lozinke. U kombinaciji sa Turck-ovim BL ident RFID sistemom, možete implementirati jednostavnu zaštitu brenda (sprečiti neovlašćeno kopiranje), zaštitu pristupa, upravljanje pravima pristupa (samo ovlašćenim licima) itd.

Karakteristike RFID glave za čitanje/pisanje

  • Pravougaona, visina 8 mm
  • Aktivno lice na vrhu
  • Metal, GD-Zn, niklovani mesing
  • Napaja se i radi isključivo preko BLident interfejs modula
  • M12 × 1 muški, priključak samo preko BL ident produžnog kabla
Turck RFID glava za čitanje/pisanje TB-Q08 HF

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti