Industrijski laserski senzor udaljenosti

Moćni optoNCDT ILR2250-100 od Micro-Epsilon industrijskog laserskog senzora omogućava Vam da izvršite precizna beskontaktna merenja čak i do udaljenosti od 150 m na zahtevnim površinama.

Merite velike udaljenosti sa velikom preciznošću 

Industrijski laserski senzor udaljenosti optoNCDT ILR2250-100 kompanije Micro-Epsilon omogućava precizna beskontaktna merenja dužih rastojanja u zahtevnim industrijskim okruženjima. Nabavite svestran, kompaktan i izuzetno brz senzor koji možete lako integrisati u razne industrijske aplikacije!

Laserski senzor ILR2250-100 je posebno pogodan za OEM aplikacije i može se koristiti u transportu, logistici i transportnoj tehnologiji, kao i u tehnologiji automatizacije.

Želite kupiti naše Senzore?

Koristite ga u zahtevnim industrijskim aplikacijama 

Industrijski laserski senzor OptoNCDT ILR2250 za merenje velikih udaljenosti

Micro-Epsilon je vodeći dobavljač naprednih rešenja za merenje u oblasti automatizacije, posebno tamo gde su Vam potrebna izuzetno precizna merenja ili analize. OptoNCDT ILR2250-100 laserski senzor udaljenosti radi po principu merenja faznog pomaka nakon refleksije.

Pruža Vam najbolje rezultate čak i na tamnim, strukturiranim ili slabo reflektujućim površinama. Ako na subjekt pričvrstite reflektor, moći ćete da merite čak i razdaljine do 150 m. Bez reflektora (ogledala), senzor Vam omogućava merenje do 100 m.

Izaberite između različitih načina rada

Industrijski laserski senzor optoNCDT ILR2250-100 Vam omogućava merenje udaljenosti veće od 0.05m. Linearnost za merenje udaljenosti između 0.05 i 20 metara je ± 1 mm, prema standardnoj devijaciji od 2s (za 95.4% svih merenja).

U zavisnosti od zahtevane tačnosti ili tipa cilja, možete birati između četiri režima rada senzora. Četvrti od režima, takozvani „Automatski režim“, namenjen je za merenje tamnih, slabo reflektujućih i udaljenih ciljeva. ILR2250 Vam stoga omogućava merenje na mnogim, čak i zahtevnim površinama.

Industrijski laserski senzor udaljenosti OptoNCDT ILR2250 za merenje velikih udaljenosti

Upoznajte karakteristike za raznovrsne merne zadatke

Kompaktni industrijski laserski senzor je posebno impresivan pri velikim brzinama. Na račun livenog aluminijumskog kućišta i male težine, može se lako integrisati u mnoge industrijske primene.

Najvažnije:

  • Veliki merni opseg: do 100 m (do 150 m sa reflektorom)
  • Visoka tačnost i stabilnost signala
  • Linearnost: ± 1 mm (0.05 – 20 m, standardna devijacija 2s)
  • Rezolucija: 0.1 mm
  • Ponovljivost: <300 µm
  • Analogni izlaz i digitalni interfejsi (RS422 / USB)
  • Kompaktan dizajn: samo 102 mm x 53 mm i 50 mm
  • Lagana težina: 254 g

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Industrijski laserski senzor udaljenosti OptoNCDT ILR2250 za merenje velikih udaljenosti

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti