LED svetiljke za radna mesta kompanije Sangel

LED svetiljke za radno mesto kompanije Sangel pružaju visokokvalitetno svetlo za jasan vid na Vašem radnom mestu. Oni ispunjavaju visoke zahteve: vernost boje, klase zaštite, napon i pokrivenost.

Odaberite savršeno rešenje za svoje potrebe 

LED lampe za osvetljenje radnog mesta u industriji deo su ponude Sangel-a, nemačkog proizvođača LED industrijskih svetiljki, kablovskih sklopova i instalacionih modula. Ako želite da obezbedite optimalne uslove rada u svojoj kompaniji, iskoristite vrhunske Sangel LED svetla iz Workplace serije.

Sa LED Workplace lampama obezbedićete pravilno osvetljenje prostorije i istovremeno poboljšati dobrobit Vaših zaposlenih i njihovu efikasnost.

Želite kupiti našu ostalu opremu za automatizaciju?

Vrhunski kvalitet i dizajn 

LED svetiljke za radna mesta kompanije Sangel

Sangel koristi samo najkvalitetnije materijale u dizajnu kućišta. Promišljenom konstrukcijom kućišta, inženjeri su uspeli da obezbede visoku energetsku efikasnost uz očuvanje izuzetno atraktivnog dizajna.

U ponudi imamo 7 različitih dužina svetiljki, od 850mm do 3050mm. Fleksibilna veza se postiže pomoću M12 konektora.

LED svetiljke za veću radnu efikasnost na radnom mestu

LED svetiljka ima poklopac difuzne svetlosti koji sprečava više senki i obezbeđuje rad bez umora Vaših zaposlenih. Optimalno radno svetlo se postiže svetlosnom bojom od 5700K, što ga čini idealnim za okruženja gde je potrebno precizno razdvajanje boja na poslu.

LED svetiljke za radna mesta se proizvode od visokokvalitetnih anodizovanih aluminijumskih profila i dolaze sa ESD zaštitom na ploči.

Zahvaljujući dobrom upravljanju toplotom unutar svetiljke, trajnost ovih svetiljki je najmanje 60.000 sati.

LED svetiljke za radna mesta Sangel

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti