LED svjetiljke za radna mjesta kompanije Sangel

LED svjetiljke za radno mjesto kompanije Sangel pružaju visokokvalitetno svjetlo za jasan vid na Vašem radnom mjestu. Oni ispunjavaju visoke zahtjeve: vjernost boje, klase zaštite, napon i pokrivenost.

Odaberite savršeno rješenje za svoje potrebe 

LED lampe za osvjetljenje radnog mjesta u industriji dio su ponude Sangel-a, njemačkog proizvođača LED industrijskih svjetiljki, kablovskih sklopova i instalacionih modula. Ako želite da obezbjedite optimalne uslove rada u svojoj kompaniji, iskoristite vrhunske Sangel LED svetla iz Workplace serije.

Sa LED Workplace lampama obezbjedićete pravilno osvjetljenje prostorije i istovremeno poboljšati dobrobit Vaših zaposlenih i njihovu efikasnost.

Želite kupiti naše Ostale uređaje za automatizaciju?

Vrhunski kvalitet i dizajn 

LED svetiljke za radna mesta kompanije Sangel

Sangel koristi samo najkvalitetnije materijale u dizajnu kućišta. Promišljenom konstrukcijom kućišta, inženjeri su uspjeli da obezbjede visoku energetsku efikasnost uz očuvanje izuzetno atraktivnog dizajna.

U ponudi imamo 7 različitih dužina svjetiljki, od 850mm do 3050mm. Fleksibilna veza se postiže pomoću M12 konektora.

LED svjetiljke za veću radnu efikasnost na radnom mjestu

LED svjetiljka ima poklopac difuzne svjetlosti koji sprečava više sjenki i obezbjeđuje rad bez umora Vaših zaposlenih. Optimalno radno svjetlo se postiže svjetlosnom bojom od 5700K, što ga čini idealnim za okruženja gdje je potrebno precizno razdvajanje boja na poslu.

LED svjetiljke za radna mjesta se proizvode od visokokvalitetnih anodizovanih aluminijumskih profila i dolaze sa ESD zaštitom na ploči.

Zahvaljujući dobrom upravljanju toplotom unutar svjetiljke, trajnost ovih svjetiljki je najmanje 60.000 sati.

LED svetiljke za radna mesta Sangel

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti